M-V-Y mysweetbabyy Gebelikte açlık ve tokluk şekeri takibi yapıyorsan tokluk için ilk lokmadan tam bir saat sonra ölçüm yapmalısın. Açlıkta sınır 90 toklukta 120.
Egemooms mysweetbabyy Benim de şekerim çıktı canım günlük olarak bakıyorum canım Bi açlık birde yedikten 1. Saat sonrasına bakıyorum sınırı kaç olmalı bilmiyorum ama ben 120 ve üstü oldu mu 2. Saat ölçümü de yapıyorum
Sinem0135 mysweetbabyy aynn kuzum ben gebe olduğunu. Bilmiyorum genel baktırıyorsun sandım . Evet 1 sAATE BAKMAN gerekiyor
mysweetbabyy M-V-Y tokluk sinir 140 değil mi ya ilk lokmadan bi saat sonra olcuyorum bugun basladim ama 120 yazmıyor hiçbir yerde
M-V-Y mysweetbabyy Gebelik dışında 140 sınır. Benim de gebelik şekerim var ve uzun süredir takipteyim. 120 üstüne doktorum fazla diyor.
Fatma63_41 Doktorum lokma boğazından indiği an 1 saat sonra olcecen demişti ben insulinde yapıyorum bazen 140 150 çıkıyor ona bile felaket.yuksek diyo 😒
Egemooms mysweetbabyy Normal canım 2. Saat düşmüyorsa o sıkıntı oluyor işte 120 ve üstü gördün mü ikinci saati bekle ben tekrar şeker yüklemesi yapılmasın Bi daha içmiyim onu diye ölçüyorum ölçülerini not alıp doktoruna götür zaten insülin gerekiyorsa ister
mysweetbabyy busra14044 ya bende hep bakıyorum internette 140 diyor hafta içi tiroid için dahiliye ile görüşmem var goturcem ölçümleri
mysweetbabyy busra14044 hafta içi tsh için dahilyeye gidicem not ediyorum bi kac gun ölçümleri ona da danisicam haftaya da kendi doktoruma danisicm