Turkan2135 Tugceduman61 6+4gittim kesesi oluşmuş dedii kalbide atiyorr ama cihazda ses vermez şimdilik dedii bir ay sonra gel dedii banada
minikmucizem__ 4 haftalıkken gıttım görünmedı 10 gün sonra çagırdı o zaman anca görürüz dedi. Bekliyorum. Sız kaçıncı haftada gördünüz
Tugceduman61 minikmucizem__ 4 + minikmucizem__ 4+3 de alttan muayne ile minicik kese gördük bir hafta sonra tekrar gittim karnımdan göründü bun sefer
Tugceduman61 Turkan2135 aa banada aynısı söyledi bizde 5 +2 de gittik keseyi zaten 4 +3 de görmüştük vajinal ultrason dan herşey çok iyi sağlılı 1 ay sonra gel die kokmuştum bende neden 1 ay die sevindim şuan🌸🌸🤍🙈
minikmucizem__ Benım alttan muayene etmedi. Ya ne guzel çok şükür. Rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın
koalamom_ Tugceduman61 maşallah çok iyi görünmüş beta değeri 1500 lerde olmalı diyorlar görülebilmesi için siz özele mi gitmiştiniz
Kanatlarimruhumda prensim660 evet. Doktorum ilk muayeneye gidebilmemiz için yani keseyi görebilmek için min 3000 olması lazım demişti. 3 günde bir 2 katına cıkıyormus. Ben meraktan 2 kez tahlil yaptırmıştım öncesinde yükseldi mi diye ona göre gitmiştik.