Aysenur222 kızlar gittim ve asla ilgilenmediler. Bakmadılar bile ağrılarım var geçmiyo diye acilden giriş yaptim idrar istedi kadın doğum yönlendirdi. Doktor yok ebe telefonda arıyor doktoru doktor serum yesin geçmezse bakalım diyo serum yemek istemiyorum neye göre veriyosun serumu dedim asla umursamadi geçmezse gel bakarız dedi. Eşimde istemiyoruz başka türlü oazmi bı dusugumuz var içimiz rahat etsin en azından kontrol edin dedi ama nafile. İdrar sonucu çıktığında gittim ve bildiğiniz eşim ebeyle görüştü diye cephe almışlar 😂 doktor serum yemedin mi dedi hayır çok kalabalik hastane ve insanlarla temas etmek istemiyrm deidm yatarsın o zaman hastanede dedi yo dedim ve açık konuş ultrasyona girmek istiyosan öyle bir dünya yok denildi😂😂 zaten bunun için geldiğimi söyledim ebeyede siz burda yokken içim rahat etsin istiyrm dedim. Bakmadı kanaman yok bakamam dedi ve yolladı. Bende tamam o zaman cimere şikayet edicem sizi dedim çıktım.devlet hastanesi rezilliği der geçerim gerçekten.Bisey olsa kime vercekker acaba hesabini