ozg011 Kızlar adetim gecikmeden 2 gün önce kan testi verdim 0.1 çıktı şuan adetim 4 gün gecikti. Kanda çıkar mıydı sonradan çıkma ihtimali var mı. Bu ay letu kullandım birde
Denizgiller Geö döllenme olabilir bende kızımda 4 übde cıkammıştı 18 inde öğrenmiştim hcg 92 ile öğrenmiştim
Caglali Denizgiller benim bugün 14. Gecikme yaşıyorum 9 ocakta kan verdim 1.20 çıktı sizce geç döllenme olabilir mi?
Semihaoyku Caglali merhaba canım olmadı mi daha adetin benim bugün oldu 42 gün sonra yeniden acayip ağrım ve kanamam var ilk gün olmasına rağmen aşırı kanama mevcut ağrı desen tavan yapmış durumda yinede goruncem doktora neden geç oldu diye
Denizgiller Caglali meraba 14 gün gecikme cok ama olabilir bana 4 übde gittiğimde fitil vermişti skölsün diye 1 defa kullndım sonra kullanmadım öyle his yani zaten sonra hamile olduğumu öğrenmiştim ama biz 4 ünden sonrada ilişki yaşamıştık o yüzden gec döllenme olmuştu
Semihaoyku Caglali bneımde 71 dongu var sımdı adetlıyım hesaplar karıstı yumurtlama gunu ne zamana denk bılmyrım bızde adetten once ılışkı oldu korunmasız sonra oglene adet oldum
Haticee68 Caglali anladim canim bende yarın eşime duphaston aldircam ona baslicam gebelik varsa guclendirsin yoksade adet söktürsun
Gul36 Ben evde gebelik testi yaptım bugün de negatif çıktı. Soğan suyu içmeye başladım gecikmenin 11. Günü sinirlerim bozuldu daha