Gmzsvr Selamlar kızlar şubat ayında özel sağlıkta doğum yapacak var mıı beni gün yaklaştıkça korku heyecan basıyor 😬
Rmsc Gmzsvr bennn 🤭 Şubat ayında doğumum Allah nasip ederse korku heycan hepsi bir arada sağlıkla kavusalim insallahh🙏
Gmzsvr Summerwine Evet o doktoru da çok övüyorlar muayene ücretiniz ne kadar, Yunus Aydına gidiyorum ben de doğum ücretlerini sordunuz mu ne kadar çok merak ediyorum ☺️
Summerwine Gmzsvr canım en son yılbaşından önceydi randevum 315 tlydi bizim emniyet indirimiyle 255 TL’ye giriyordum.Simdi randevum bu Çarşamba kaç TL oldu bilmiyorum en son dogumada sanırım epidural dahil 7000 di en son fiyat kaç oldu bilmiyorum bu hafta gidince sorucaz ☺️
Gmzsvr Summerwine Summerwine aa ne güzel ya daha uygun tabii rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinn
Hvcn94 Ben de Hülya Yıldırım a yeni başladım daha 10 haftalık gebeyim. Pıhtılaşma sorunu var diye hoca olsun dedim. muayene ücreti bile 515 tl hiçbir indirim de geçerli değil. doğum fiyatını çok merak ediyorum bu yüzden.
Gizemnur20 tazeanne_20 kaç haftalıkken aldınız acaba doğum paketini bende özel sağlığa gidiyorum da merak ettim
Rmsc Aysedugme doktorum o hastanede olmamasına rağmen bu fiyatı odemedik (doğumu özel sağlıkta yaptiriyor) bir yanlışınız var Başka işlemlerde vardır büyük ihtimal sadece doğum o fiyat değil
Aysedugme Rmsc benim duyduğum bu şekilde hatta küvezde kalmış o daha üstüne eklenmediği halde bu fiyatı ödemişler. Belki içinde spiral ücreti ya da başka bişey daha vardır hadi onlarda olsun diyelim yine de 15 20 arası olduğu kesin
Hvcn94 Aysedugme ben doğum paketi aldım hülya yıldırım a gidiyorum. 15 bin ödedim. 10 tane muayene ve ek bir cok şey mevcut. Sadece doğum için 9750 dediler. Daha iki gün önce.
Ahhshdbsb Bende Ayşe seçil hanıma gidiyorum Nisan da doğumum var inşallah ekimde doğum paketi aldım 9500 verdik şuan ne kadar oldu bilmiyorum
Summerwine Ahhshdbsb ben de geçen hafta Ayşe Secil hanımda doğum yaptım çok memnun kaldim sizde sağlıkla alın inşallah☺️