Betyy Selam hanımlar. 8 haftalık gebeyim yumurtalıgımda 3 cm kist oluşmuş gebelik kisti diyor doktorum. 3 en geç 4 aydan sonra kaybolur dedi yaşayan var mı
Heisenberg Betyy canım gebelikte yaşamadım ancak gebelikten önce kistim vardı profesör hocam o zaman her türlü kisti bebek kendisi için kullanır yok eder demişti☺️ iyi düşün iyi olsun takibini de eksik etme 💕
merveeda Betyy ben ilk hamileligimde yasamistim bunu benimde kist cikti.ama kendiliginden geciyor sonra.merak etme cNim
mucizemsi Betyy Doktor ilk baktığında ultason da bende de gördü kistin var dedi kortum bende birşey olur mu geçer mi diye sordum kendiliğinden geçeceğini umuyoruz dedi. Henüz doktor kontrolune baslamadım yeni başlıycam bakalım ne diyecekler
Betyy mucizemsi ben kontrollere gidiyorum cnm geçmedi hala arada agrıda yapıyor 3 aydan önce geçmeyecek diye düşünüyorum. En güzeli umursamadan hamileliğin tadını çıkarmak 😍
Betyy mucizemsi canım benim kistk kendiliğinden kayboldu çok sükür sen gittin mi kontrole. Korkacak bisey yokmuş çok şükür 🙌