tugce94- Anne bebek cantasi olarak ne önerirsiniz sevgili anneler? Ben henuz almadim. Sonrasında da kullanabileceğim bir canta bakıyorum ama bulamadım. Sizler ne aldınız?
Merveclnk tugce94- trendyoldan mcdbag gri aldım ben kocaman çanta valla çok beğendim mesela bir sürü yerde plastik kokuyor falan yazmislardi kokmuyordu mesela aldığım ayrıca içinden bebek arabası asmak için aparat var Bi de alt degistirme matı var ben memnun kaldm.
Sinemozy tugce94- Su geçirmez özelliği biberon vs için termal bölümü yan taraflarında suluk vs koyma özellikli çevremde kullanan arkadaşlarım çok memnun kaldı 1 yıl garantili ben bu model tercih ettim🌸
tugce94- Merveclnk çok teşekkür ederim şuan baya yüksek şuan ama biraz daha bakayım belki düşer fiyati🌸
Merveclnk 2aslan_annesi07 ne oha ? Ben 383 e almıştım ama şuan aldığım sayfaya baktım sayfa yok anlamadm. 15 gün önce almışım.
Sellmaseellma 2aslan_annesi07 mcd bag instagram sayfasında daha çok çeşit var max 400 500 sadece çanta fiyatı ordan bakın derim
2aslan_annesi07 Merveclnk 383 mu 😁 bu fiyatı bulsam 2 tane alırdım en az 550 ye indi yılbasi diye sonra bı baktım 800 yaziyo
Merveclnk 2aslan_annesi07 Bundan aldm da sizin attığınız yeni versiyonları galiba bundan yok şuan ben de baktm yenilemisler muhtemelen fiyatı da yenilemisler. At sepete kalsın iniyor mesela adeti azalıyor ya çantanın son çantalara satılsın diye indirime sokuyorlar ben aldm 3 saat sonra 350ye sattılar😅
2aslan_annesi07 Merveclnk hayırlı olsun güzel gunler de kullanın❤️ bana hediye gelcek diye almadım eğer beğenmezsem almayı düşünüyorum o yüzden bekliyorum ☺️
Merveclnk tugce94- ne demek düşer ya zırt pırt kampanya yapiyolar at sepete arada kontrol et bakalm baktın cebine uygun al ❤️💐
tugce94- Merveclnk evet takip etmek gerekiyor sanirim sürekli dediğiniz gibi yaparım ben de inşallah 🥰🤗