edaa1402 Kızlar doktorum daha önce iki düşüğün olmuş seni riske atmayalım diğer ay sonu sezaryene alalım dedi ben normal istiyordum ne alakası var anlamadım sizin düşük sonrası normal doğumunuz oldu mu yada size de bu şekilde söyleyen biri 🙄
ayseninbeybisi07 edaa1402 bende kürtaj oldum ama ne alaka yani sezeryan olanlar bile normal doğum yapabiliyor saçmalamasın bence doktorunu değiştir yada devlete git
Esraliiii edaa1402 rahminizlr alakalı problem var mıydı kürtaj oldunuz mı pek çok kadın düşük yapıyor bende yaptım
edaa1402 @berceste5155 doktorumun düşüncesi öyle zaten ama düşen düşüyor zaten bu yeni gebelik ne alakasıyla 😏😂
berceste5155 edaa1402 önce ki düşüklere sizde bir zarar bırakmadıysa doktor rahatlığı için sezaryen istiyordur. Hem parası fazla hem de zamanı belli.
edaa1402 @Esraliiii hayır rahminle alakalı bir problem yok doktorum bakmadı bile bu zamana kadar alttan şimdi normal istiyorum diye diretsem bile kafasına koyduysa insanlar başka bişe bulur yine sezaryene alır bilmediğimizden 😏
Esraliiii edaa1402 işte devlette zor sezeryan bence gerekmediği süre yapılmamalı tabi kişi isterse o ayrı
edaa1402 @Esraliiii paranla rezil olmak böyle bişey işte normal doğumda doktora çok iş düştüğü için tercih etmiyorlardır bilinçsiz bi hamileyle uğraşmaktansa sezeryana alırız işimi görüp çıkarım gerisi ona ait zaten diyorlardır ne olacak ki başka
edaa1402 @berceste5155 valla bilinçsiz oluyoruz işte kuzum doktor iki düşük yaptın sezaryen değince bi bildiği vardır diyorum ne yapabilirim
ensensr23 Başka bir doktora görünün derim bebekte ve sizde sıkıntı yoksa eğer sezeryan demesi normal değil. Benimde erkn doğumlarım var ne yani benide direk sezeryana mı alsınlar çok saçma
bebeklerimveben_ Canım hangi şehir hangi hastane ben de düşükten sonra hamile kaldım ve doktorum bu bebek kıymetli bebek diyerek sezeryan yaptı devlet kafasına göre normal yapıyor önemsemiyor sen doktorunu dinle mutlaka bi bildiği vardır