Susamtohumununannesi usenmedimyaptimbirvelet elma varsa elmaların adasına koyun çok çabuk olgunlaşıyor banada pazarcı önermişti
usenmedimyaptimbirvelet Susamtohumununannesi elmanın yanındaydı fakat balkonda olduğu için olgunlaşamamış içeri aldım önce fırına koydum sonra sepete avokado gezdi bugün ordan oraya😅
KeremikoBayky usenmedimyaptimbirvelet mutfak bezine sarıp buzdolabının dış duvarı ısınıyosa oraya dayayabilirsin günden güne biraz çevire çevire olgunlaşır
usenmedimyaptimbirvelet KeremikoBayky buzdolabımın kenarında dolap var ısı gelmez sanırım ama yinede teşekkür ederim🧡
fatiss usenmedimyaptimbirvelet be bezin arasina sarip erzak dolabina koyuveryrm hangisi once olgunlasirsa ondan basliuorum yemeye eger ayni anda olgunlasirlarsa hepsi buzdolabina koyuyorum kararmaya yakin olani once yiyorum
usenmedimyaptimbirvelet fatiss eğer olgunlaşırlarsa hepsini bir kullanmayı düşünüyorum salata yapacağım çünkü.kalanıda eşim yer çürüme gibi endişem yok teşekkürler🌸🌸💕
usenmedimyaptimbirvelet Aleynasvr teşekkür ederim hasır sepetim vardı onun içine koydum hem görüntü açısından da güzel durdu🤓🫶🏻
Susamtohumununannesi usenmedimyaptimbirvelet ahaha:) ee gezesi varmış onun:) afiyetle yiyin can olsun kan olsun:)
usenmedimyaptimbirvelet mommyily busra14044 Tortatepe FatmaAselinAnnesi_60 meva_asil_moms Kızlaar çoook teşekkür ederim fikirleriniz için 😍😍🫶🏻
busra14044 usenmedimyaptimbirvelet mutfakta yani sıcak ortamda bir elma ile kağıda sarıp bekletebilirsin çabuk olgunlasiyor ve tuketecegin kadarını yap hepsini yapma tek tek yapıyorum ben
Tortatepe usenmedimyaptimbirvelet Ben mutfak dolabının içine koyuyorum karanlıkta 3-4 güne olgunlaşıyor.
busbusveduru usenmedimyaptimbirvelet kese kağıdına elmayla koyup karanlık (fırında) bekletince 2. güne hazır oluyor benim genelde 🥰