ummuhan3 Selam kızlar ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yapıyorum. Yumurtlama tarihim reglimin 17.gunu , 13. Gunu , 11.gunu değişkenlik gösteriyor her ay .Erken yumurtlama bir sorun mudur? Adetten hemen sonra yumurtlayip hamile kalan varmi?
Fatma63_41 ummuhan3 yapın bacim bu testleri kafanızı karıştırın olacağı varsada bu psikolojiyle olmaz oldumu olmadımi varmi yokmu neden
Deletedmom_52 Erkeklerin spermleri 2-3 gün canlı kalıyor ama kadınların yumurtaları biliyorsunuz 24 saat için canlı kalıyor bu süre zarfında yumurtalamadan bir kaç gün önce olan birliktelik ya da bir kaç gün sonra olan birliktelik spermin canlı kalma süresinden dolayı hamilelik şansını artırıyor ama tavsiyem 2 ya da 3 gün aralı birlikteliklelikle gebelik şansınızı daha çok artırabilirsiniz 🤲🏼
ummuhan3 Fatma63_41 😃😃😃 ama yumurtlama gününü kaçırmak istemiyorum fatma kardeş 😃 Belki haklısınız ama
3kuzuAnnesiyim 2 gunde bir iliski olsada olur sperm 5 gune kdr canli kalio yumurtlama oldugu an yakalar zaten. 2 gebeligimde onceki iliskilerden oldu yumurta hesabi felan yapmadim hic . Adetten sonra 2 3 gunde bir iliski yetti
Fatma63_41 ummuhan3 canim bende seni anlıyorum ama bununda garantisi yok şimdi sen bunu yapınca kafana takmiyomusun bu neden böyle cikti şu neden böyle cikti diye ?tamam ben yanlış demiyorum belki doğruluk payida vardır bak şöyle diyim 3 sene çocuğum olmadi tedavi gördüm çatlama iğnesi klomen vs olmadi aklımda hep neden artık düşünmemeye basladim yani psikolojim berbattı doktor yok kilo ver dedi bilmemne dedi bigun hiç ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim şuan 35 haftadayim Rabbım inşallah snadsa nasip etsin 🤲🤲🤲🤲🤲🤲