mommytobe_ denizarenmom evet bence de elektrikli daha pratik. Ama olur da fikrin degisirse manuelde de mochi markasi cok iyi. Herkes tarafindan cok begeniliyo. Aklinda bulunsun🌸
mommytobe_ hayalperest2310 bi tane de penye battaniye alabilirsin ince battaniye niyetine🌸 ben biraz yedekci bi insanim da battaniyelerden hep ikiser tane aldim😅 penyeden 2 kalindan 2 el emegi battaniyeden de 2 olcak sekilde🤭
hayalperest2310 mommytobe_ akdim canım iki tane penye tipi var sarayım diye de annem de örüyor zaten aynn fazladan birşey olmaz eksik olmasın da 🌸🥰
2023bebegim denizarenmom battaniye az almışsın battaniye özellikle kış ayına den geliyor ise çok lazım mesela benim iki tane kalın 1 nohut 5 tanede normal penye battaniyesi var 2 tanede muslin battaniyesi
2023bebegim denizarenmom aynn yinede az özellikle penye battaniyeler çok işe yariyor diğer cocuklarimda da en az 4 tane kullandım sürekli onlara sarılı oluyorlar ve sürekli kusuyorlar onun için çok gerekli
elaymoms denizarenmom bence battaniye almalısın birkaç tane daha en azından 2 tane daha penye battaniye al . Battaniye dayanmıyor çünkü 🫣😂
usenmedimyaptimbirvelet denizarenmom pazen battaniye kesinlikle🫶🏻 hazır olarak alma ama kumaşçılardan veya çeyizcilerden alabilirsin kaliteli oluyor🫂
Eceecim denizarenmom bebek burun temizlemek için serum fizyolojik alabilirsiniz ayrıca tarak da göremedim sanırım
BEAUTY28 denizarenmom mama sandelyesin henuz erken.. ve 5 cift eldiven fazla. 2 tane yeterli tecrube konusiuor)))