Ays2242 Kızlar 28. Haftamdayım aşırı derecede vajina kemiklerim ağrıyor resmen yürüyemiyorum. Üstümü değiştirirken bile bacağımı kaldıramıyorum bacak ağrısı değil yani bildiğiniz vajinamın kemikleri ağrıyor sebebi ne olabilir bu durumu yaşayan var mı?
PrensesAnnesiiiiiiiii Ays2242 bende de oluyo ama sebebini bilmiyorum acaba rahim ve bebek büyüdüğü için veya baskı yaptığı için mi öyle ağrı oluyor
1234__ Ays2242 sanki kendi postumu okuyorum sandım bugün benden adet olurken belirti kanaması olur ya öyle bişide geldi çatı kemiğim ağrıdığı için zaten artık yatakta dönemez olmustum birde üstüne kanama ve adet sancısı binince doktorumu aradım hemen gel dedi bebekle alaklı her şey normal rahimde kısalık filanda yok suyuda normal bebişin fakat idrar yolu enfeksiyonundan olabiliyormuş idrar yolu ya da vajina enfeksiyonuda şekerle artabiliyormuş bende gebelik şekeri çıkmamıstı fakat bi tık şekerim yüksekti şimdi şekeri takibe aldık magnezyum d vit ve kalsuyımda başladık pazartesi sonuçlarla gidicem sizinkide enf olabilir
Tugba_23 Bebek büyüdüğü için baslı yapmaya başlıyor ve hareketsizlikten oluyor , hamile platesi hapın ,magnezyum kullanın
Gns-gur Ays2242 inşallah çıkmaz benim hersey normaldi ağrım vardı kısalık yoktu ikinci kez gittiğimde bir anda olmuştu sizde dikkat edin her ihtimale karşı