323832 Mozi1605 betaya göre gebelik var gibi gözüküyor 5 üstü gebeliktir diye biliyorum ama 2 gün sonra tekrar kan verip düzenli artışına bakın bu daha önemli
momyy__ Mozi1605 5 üzeri gebelik var demek canım iki günde bir iki katı artimasi lazım hakkında hayırlısı olsun
Sinem0135 Mozi1605 şüpheli değer canım ama gebelik görünüyor beklenen regl tarihin iki gün geçtikten songa tekrar vermen iyi olacak
Hallerimvarbenim Mozi1605 Evet canım değerin yeni bir oluşum gösteriyor 😍 iki günde bir artışını takip et hayırlısı olsun inşallah 🥰
1oguzannesi Mozi1605 var iki gün sonra tekrar kan ver artış nasıl diye , ben 10 ile öğrendim şuan 8 haftalık olduk rabbim gönlüne göre versin hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah.
Crnryyn01 Mozi1605 var gibi 0-5 arası yok oluyor daha adet günü bile gelmemiş 2-3 gün sonra tekrar verin artmış olur inşallah. Benim adetim 3 gün geçmesine rağmen amca daha 211 di. Ve silik çizgi vardı
Mozi1605 Crnryyn01 benımde erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı inşallah rabbim sağlıkla aldırsın kucağımıza
Limonzeytin Mozi1605 2 günxe bi kan verin en az 2 kat artması lazjm o zaman sağlklı gebelk olr takp edin
Mozi1605 Limonzeytin evet 2 günde bir verıorum 2 kat artmış 2 gün önce beta hcg 8,14 dü. Şimdi 18,41 oldu şükürr
Crnryyn01 Doktor beta ile progesteron hormonuna da baktırıyor. Bebeği görmediği sürede. Ona da baktılar mı
Crnryyn01 Hmm benim bakmıştı 4+3 ken sağlıklı olup olmadığı anlaşılırmış. Bakalım hayırlısı şu an 6+2 yiz geçen keseyi gördük bizde ama bebeği görmeye erken dedi. Cuma randevum var umarım görürüz