F1903 Iyi geceleeer 🎈 Bayanlar eminönü havuzluhandan bebek alısverisi yapan varmı, aile ziyaretine gittgimde toplu sekilde yapıp cıkmak istyorum . Önerebileceginiz magazalar ve kredi karti gecerlimi magazalarda 🤗
Nslhnfdn F1903 Aradiginiz herseyi bulabilirsiniz istisnasiz. Normal piyasa fiyatlari genelde ama Bebeceyizdekiler cok yardimci oluyorlar. Cogu seyi aldirmadi bana adam gerek olmuyor diye. Hep iyi ve uygun olani sundu bize
Merve28Gur F1903 ben daha geçen hafta gittim.çok da ucuz oldugu söylenemez .süs esyalarının hepsini ordan aldım birde mevlütlük elbisesini de aldım çok beğendiğim için mesela mevlüt elbisesi 120 tl ydi.dışarıyla aynı.ama dükkanların adına bakmadım hiç girerken.
1850 F1903 baby city den emzırme yastıgımı ve battanıyemızı aldım. Zaten o hana gırdınız mı çeşit çok magaza çok Ve magazalara göre cok uygun ve cok ceşıt var . Tavsıye ederım gidin mutlaka💙
F1903 Sumeyyye cok tesekkrler kücük bi sehirde yasiyorum burda hersey ordakinin 3 kati nerdeyse o yuzden ordan tamamlamak istyorum 😂
Sumeyyye F1903 ben temel ihtiyaçlarını toplam 1700 küsür e aldım havuzluhan dan nakitte biraz daha indirim yapıyolar
F1903 Nslhnfdn evet her durumda böyle ama bianda o kdar parayi oraya baglamak istemedim kredi karti kurtulusum olacak 😊
Deletedmom4793 Biz ordan yaptık kıyafetleri indirim yaptı güzel ilgilendi beyefendi, babycity havuzluhan mağazası instagramda sayfası da var mesela 10 lu takım 120 tl ye aldım, 35 ten başlıyor dedi her bütçeye uygun var. Özdilek bebek battaniyesi 35 e bıraktı
F1903 Sumeyyye hayirlisi bakalim biz neler alicaz neler yapicaz, hergun farkli bisey dusunuyo insan iste heycan boyle biseymis demekki 🙈
F1903 Merve28Gur begendigimiz bi yere girip alip cikicaz yani cok tesekkr ederim, saglkla giydrmek nasp olsun insaallah 🤲😍
F1903 1850 cok tesekkür ederim insaallah bizfr güzel seyler bulur alir cikariz 🤗 Daha gitmeme 1 ay var ama insan sabirsizlanyo 🙈
AysenurBs Annemler gitti gereksiz pahalı gelmiş, bir de toplu almak hiç mantıklı değil, indirimleri takip edip yavaş yavaş hazırlanmak daha karlı oluyor. Biz cinsiyeti öğrendikten sonra başladık, hem keyifli hem uygun oluyor yavaş yavaş almak.