Selim_Alparslan sarya21 BuseUsta canım Samed isminin başına Abd takısı kullanılmadan koyulması günah , Abdüssamed olarak koyulabilir 🙂
Merveanneoluyor Ömer isminin yanına hangi isimler uyumlu olur arkadaşlar😌 20.haftaya girdik cinsiyetimizi öğrendik ismiyle seslenmek istiyorum ama karar veremedik tam olarak😍🙈👶🏻
Zuleyhakaan İlk oğlumun ismi Kimlikte Kaan yazıyor ama kulağına Yuşa Kaan diye okuttuk. Yuşa’yı pek kullanmasakta sevıyorum ve kimlikte tek isim diye hep konuşmuştuk eşimle. Ikıncı de batuhan yada göktürk istiyoruz. Ama göbek adımız kesin Yusuf❤️
Firdevsyilmaz Polo bizde 23+3 üz çok düşündük çok kararsız kaldık 2 hafta önceye kadar hala birşey bulamamıştık sonunda MEHMET YAĞIZ👼💙 a karar verdik ama bn hala cok kararsızım sizce nasıl...
Nurseven Firdevsyilmaz eşimde rahmetli dedesi die mehmet dio ilk ismine ama ben ne mehmet ne de 2isim olmasınınistemiyorum zaten soy adımız çok uzun
zgeYcetrk SerpilIsaErden ne güzel isimleri ile yaşasınlar ömürleri boyunca ☺️ Hayırlı evlat olsunlar inşallah
Aylin3509 ZeuGizemAkyldz benim oğlumun adı da.. Janberk bu da çerkes ismi..eşim çerkes çok beğenerek koyduk ismini 😊 şimdi kısmetse ikinci oğluma hamileyim ama daha isim belirleyemedik
dryaras7 Polo Hakan Aras Hakan dedemizin ismi ve eski Türklerden demek 🗡🏺 Aras nehri var su gibi olsun gibisinden koyduk 🌊 isimleriyle yaşasınlar İnşaAllah 💕
EmreSonglSoykan Polo Eymen koyucaz bizde ❤️ Anlamı: Daha uğurlu, daha berketli, çok talihli, hayırlı, kutlu. Sağ taraftaki.