Asafinannesi Polo Ömer Asaf olacak Allah’ın izniyle ❣️ Hz Ömer gibi adaletli, Vezir Asaf gibi erdemli başarılı olsun inşallah 🙏
sarya21 BuseUsta Isım araştırırken okumuştum tabi yine tercih sizin sadece küçük bir bilgi Samet ismi caiz değildir ve çocuğa bu ismin konulması dinen uygun değildir Bir insanın ismi onun kimliğinin vazgeçilmez bir parçasıdır ve tüm yaşamı boyunca kaderi üzerinde az yada çok etkisi vardır. Hal böyleyken anlamı uygun olmayan, yasaklı isimler listesinde bulunan ve hiçbir açıdan caiz olmayan isimleri sakın ola çocuğunuza vermeye kalkmayın. Örneğin ülkemizde bazı isimler sırf Kuranda geçiyor diye çocuğa konulur fakat gerçekte ismin anlamı sakıncalı ve yakışıksızdır. Sırf popüler, modern, havalı ve yenilikçi olduğu için anlamı hoş olmayan kötü isimlere takılıp kalmayın
Polo sarya21 evet katılıyorum Mesela Allah ın isimlerinden koyacaksan başına abd koymamız lazımmış. Abd kul demek. Batın düşünmüştüm ama sadece olmaz. Abdbatın olması lazmmış. Abdüsamet mesela. Ondan vazgeçtim. Anlamlı olsun dini de olsun istiyorum ve seçemiyorum. Anlamıda iyi olması çok önemli.
Selim_Alparslan sarya21 BuseUsta canım Samed isminin başına Abd takısı kullanılmadan koyulması günah , Abdüssamed olarak koyulabilir 🙂
isimlere_mumince_bakis17 Polo Afif, Tarık, Muaz, Mus’ab, Zeyd, İbrahim, Süleyman, Ahmed, Asım, Ammar, Halid, Enes, Abdulmetin, Abdulhamid, Ali, Osman, Ömer…Bu isimleri tavsiye ederim. Hepsi caizdir.
Eliiii Polo ÖMer Batu koyucaz inşallah ☺️ Batu güçlü kuvvetli anlamında ömeri biliyorsunuzdur zaten ☺️
merveeda Polo ilk ogluma kayinpederimin ismini hasan koyduk.2.ye hamileyim bunada yaman ismini koyucaz ins