Brlgry Polo Kayra olucak oğlumun ismi Yüksek tutulan veya sayılan birinden gelen iyilik, lütuf, ihsan, atıfet, inayet. Tanrı'nın insana iyilik getirici, kurtarıcı ilişkisi için kullanılan Anlamına geliyor
Glbyrk Polo Biz en baştan beri Umut koymayı düşünüyorduk bugün eşim vazgeçip Yusuf koymaya karar verdi 😍😍inşallah yine değişmezse kesin Yusuf olacak 🤱🏻🤱🏻👶🏻👶🏻
Crocus20 Mehmetlerim bende oğluma mehmethan koyucam inş ve ikinci olursa bizde metehan diye düşünüyoruz 😉
Selim_Alparslan sarya21 BuseUsta canım Samed isminin başına Abd takısı kullanılmadan koyulması günah , Abdüssamed olarak koyulabilir 🙂
FatmaAkdemirErdoan Newmomy evet canım güzel bi isim kısmetse koyucaz bizde ama yiğit anlamı hiç bi kaynakta çıkmadı bizim karşımıza baş komutan olarak geçiyo bütün kaynaklarda ama yiğit anlamında hoşumuza gitti 😍😍 isme bir kez daha aşık olduk ❤️❤️
Nurseven Firdevsyilmaz benim kardeşimin ismi (Esad Yağız) Esad ın anlamı çok hayırlı demek çok yağız biliyorum hep yaramazlar canım kardeşimde dışarda sessiz sakin evde terör esteiyo bende mirza tı çok beğeniyorum ama koyamam ama kardeşimin adı Esad olmasaydı anlaöımdan ötürü Esad ismini verirdim gerçi benim cnsyet bile belli değil ☺️🙈💕
gayecee Polo cinsiyetimiz belli değil ama rüyamda erkek görüyorum Devrim Deniz olacak inşallah.. Devrim Deniz Aydın 😍
Busrahio sarya21 Allahin isimlerinden olduğu için başında abd eki bulunması gerekir diye biliyorum. Abdulsamet olarak konulabilir sadece. Isim bu sekilde kimseye hicbir seye muhtac olmayan Allahin kulu anlamina gelir. Ve dediginiz gibi isim cok önemli :)
isimlere_mumince_bakis17 Polo Afif, Tarık, Muaz, Mus’ab, Zeyd, İbrahim, Süleyman, Ahmed, Asım, Ammar, Halid, Enes, Abdulmetin, Abdulhamid, Ali, Osman, Ömer…Bu isimleri tavsiye ederim. Hepsi caizdir.