Sumeyyaaaa Doktor yolk kesesi ve kese geçen hafta ya göre büyümüş dedi iyi dedi ama kalp atışı yok dedi
Sumeyyaaaa Kese geçen hafta 12 m miş şimdi 19 olmuş dedi yolk kesesi de var. Kafam allak bullak çok karıştı aklımdan çıkmıyor stres yapmayın diyor doktor asıl beni kendi strese soktu sabah beridir sürekli birşeyler araştırıyorum soruyorum .
Hzlhakko Seda161616 şu an benim kesemde 0.86 mm 1 cm e yakın her sey yolunda dedi umarım doktor yanılıyordur baskasına git kesinlikle
Seda161616 Ya kese fotosu atsam bilginiz olur mu tecrübeniz var mı kızlar 2 gündür ölü gibiyim toparlayamıulrum kendimi
Mhmtefeaysnr Rabiaaa46 6+5 te duydum 8. haftaya kadar beklenebilir normaldir korkmayın strese sokmayın kendinizi duyulur daha Allahın izniyle
Rabia04_09 Rabiaaa46 benim 7. Haftada duyulmuştu canınızı sıkmayın herkete aynı haftada duyulacak diye birşey yok
Rabia04_09 Rabiaaa46 inanın bende de öyleydi benim ilk haftalarda kese geç gözüktü bebekte geç gözüktü. Doktorlarda ihtimalleri söylüyorlar mecburen tabi üslup çok önemli ama bana da dış gebelik olabilir yada boş gebelik olabilir demişlerdi çok stresli güneşle geçirmiştim ama hamd olsun şimdi 21+2 haftalık olduk
Rabiaaa46 Rabia04_09 maşallah sağlıkla al kucağına inşallah canım kese var ama haftaya da duymazsak sağlıklı gebelik değil demektir diyince insan neye uğradığını şaşırıyor şuanda da günler geçmiyor sanki 😔
Rabiaaa46 Aldık elhamdülillah çok şükür darısı alamayan herkese duam Rabbim sağlıkla hayırla duyursun 🙏 geç döllenme olmuş küçükmüş henüz
Seda161616 Rabiaaa46 ay çok sevindim ☺️ hayırlı olsun ☺️Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah