Rmysbyzt Busraerkr benimde oluyor ya bilmiyorum hatta böyle sabahları çok yoğun oluyor ilk kalktığımda. Doktoruma soracağım pazartesi günü. Karın ağrımda oluyor akıntı olurken galiba mantar
Mhtpflz Busraerkr bende de var doktor baktı bişey yok dedi idrar tahlilinde çıkmadı fitil verdi yine devam etti
Gamzecetin Benimde aynı ve bu hamileliğimin başından beri devam ediyor 21+2 haftalığım doktoruma söyledim mantar dedi fitil verdi kullandım 1 ay rahat ettim sonra tekrar başlatı ama herhangi bir kaşıntı yanma vs yok sadece sulu beyazımsı akıntı oluyor
Busraerkr Gamzecetin bende 22+5 im enfeksiyon var ilk aylardan beri fitil antibiyotik elma sirkesi krem her şeyi kullandım
Busraerkr Gamzecetin Dün geceden beridir de sırt ağrım oluyor ama sırt ağrısı mi böbrek ağrısı mı çözemiyorum
Busraerkr Rmysbyzt ağrı olmuyor aniden geliyor içinde beyazlık olmasa bebeğin suyu zannedicem Allah korusun
busra14044 Busraerkr benimde öyle oluyor bikac haftadir doktoruma sordum arada olabilir bilmeden çişini kaçırıyor bile olabilirsin çok geldiğinde yada şüphelendiginde acile gel dedi