efeninannesiii_ Kızlar 3 gün önce kontrole gittim herşey yolunda ama sormayı unutmuşum doktoruma akıntı daha da çoğaldı. Hafta ilerledikçe normal mi aynı durumlar olan var mı?
arirangg efeninannesiii_ Eğer akıntın beyaz veya şeffaf renkte ise normal, sarı, yeşil gibi tonlarda ise normal değil
efeninannesiii_ arirangg çok dikkat ediyorum başından beri ama rengi normal sadece fazla gelmeye başlayınca merak ettim
ilkanneyim06 Benim de akıntım haftalardır devam ediyo fitil kullandım geçmedi kokuda var ayrıca su gibi geliyo
efeninannesiii_ ilkanneyim06 senin muhtemelen gitmen lazım koku vs normal değil rengi de öyle fitil işe yaramadıysa yine görün doktoruna derim
Ellove efeninannesiii_ yukaridaki bayan öyle yazmista ona itafen yazdim :) Hamilelikte çok normal akıntinızın olması hatta bazı dönenlerde daha da artış gösterebiliyor. Ama ağrılı bir akıntıniz olursa mutlaka gidin hastaneye. Onun dışında 9 ay boyunca hep islaklik hissedeceksiniz
efeninannesiii_ Ellove ay aşkım cevap yazdıktan sonra gördüm diğer arkadaşa yazdığını kusura bakma 😘😘
efeninannesiii_ ilkanneyim06 evet ya çok illet bişeymiş koku filan yapması berbat zaten uzmanlara sorsan çok yıkamayın florasını bozmayın diyor ne yapsak şaşırdık 🤦🏻♀️
Elifdamlayildiz Bende yumurtlamadan bı kaç gün sonra akıntı artışı oldu o ay hamile olduğumu öğrendim su an 10 haftalık oldu hala aynı devam ediyor beyaz ve kokusuz bı şekilde ama doktoruma sormayı düşünüyorum genede☹️
Aysll33 Elifdamlayildiz bendede War akıntı Beyaz kremsi adetime 5gun War acaba gebelik belirtisi mi 🙈
Elifdamlayildiz Aysll33 olabilir canım bende ihtimal vermek istemiyordum ama tek belirtim oydu🙈inşallah sendeki de bunun belirtisidir 🤲🥰
Kucuk_melegim efeninannesiii_ valla ben şirkeyle arada taharet yapiyorm cok rahatlatiyo hemde akintimi kesiyor