Kucukpandisko aaslim aşkım herkesin bünyesi farklıdır kendini kimseyle mukayese Edip moralini bozma ama ben artık iki kişiyim iki kişilik yemem gerekiyor düşüncesine de kapılma az az sık sık ve öz ye
Ftm124 aaslim ilk üç ay 4-5 kilo aldım. Şimdi 25+1 deyim. 6.5 kilo aldım. 2 aydır az abur cubur tatlı ekmek tüketiyorum. Benden size uyarı ilk üç ay almamaya çalışın🫶
Kyy01 İlk üç ay bebek bizden beslenmiyor kilo almanız normal olmayabilir dikkat edin sonraları daha artacak kilo alisimiz
edanurkocc 9+1 haftalık bebeğim. Kilo almak yerine 4-5 kilo verdim 1 ayda, miğde bulantıları iştahsızlıkdan sebep 🫠
aaslim edanurkocc iştahsızlık aşırı mide bulantısı olmadı sanırım ondan 🥲😁umarım hemen geçer mide bulantınız
Tansuisik aaslim umarım öyle olur halen daha iştahım açılmadı , kilo alma korkum yok yeter ki sağlıkla gelsin🫶🏻
Svrisnm aaslim ay maşallah kız yiyebiliyosan ne mutlu 😅 kusmaktan kilo vermiştim almak imkansızdı su bile zor içiyodum. Böyle devam edersen aboo durduramayız seni 😂 şeler falan olır aman dikkat et. Sağlıkla gelsin bebeğin ❤️
37likanne 34 haftalık hamileyim kızım 1950 bende toplamda 7 kilo aldım daha ne kadar alırım yada alırmıyım kızım kaç kilo olur merak içerisindeyim