mrv777 Avent dr browns chicco yorumlayabilir misiniz ilk olarak cam mı pp mi kaç ml almalıyız ya da almalı mıyız ☺️
Fbd mrv777 avent aldım cam da almadım ilk başlarda ağır oluyormuş çabuk kırılıyormuş kullananlardan aldığım yorumlarla plastik aldım deneyeceğiz bakalım 😊
1850 mrv777 dr browns aldım gaz yapmayı önleyici boru var içinde. Indırımdeyken aldım cam degıl. Başlangıcta cam sıkıntılı olabılır dıye düşünüyorum. Plastik ama kalıtelı plastık oldugu ıcın markayada güvenip aldım ben bakalım
Tugbamete mrv777 aventin bir tane yenidoğan 125 ml cam biberonunu aldık bide pp 4 lü natural setini aldık içinde 2 tanesi +1 250 ml 2 tanesi 0+ 125 ml
eymenimoglusum Chicco aldik anne gogsune en yakin olandan ve cok yumusaktj. Avent doktor onerisiyle aliniyormua calisanlar oyle soyledi. Avent cok sertti ama chicco dokunnca yumusak cok guzeldi kullaninca gorucez bakalim
eymenimoglusum eymenimoglusum pardon dr brown doktor onerisi ile gazli bebeklere oneriliyormus o yuzdn terch etmedim. Cam olmasi daha iyi
Nisanurr Ben avent aldım oğluma onu kullanıyorum cam aldım gayette memnunum meme kısmını çok seviyor oğlum