Betus0 Merhabalar, benim bat a 2 gün kaldı. Sizdede hamile kalanlarda yani bat a yakın adet ağrısı gibi karın ağrısı ve mide bulantısı oldu mu? Umutsuzlanmalımıyım yoksa bu normal olabilir mi?
irem01 Betus0 son gebeliğimde adete bı hafta kala adet sancısı olmuştu ama son günlerde geçmişti. Bir de adete yakın karnım şişer ama o ay hiç şişmesi dümdüzdu karnım. Adet günü test yaptım pozitifti.
Betus0 Aysll33 benimde aklıma geldi ama belki de adet olucam diye adet belirtisi çünkü daha çok gerci aynı oluyor herhalde ama bekliyim demiştim
Betus0 Aysll33 6 gün kala yapmıştım ben test erken gebelik negatif çıkmıştı bidaha umutsuzluk yaşamak istemiyorum
-Merveet Benimde 2 gün kaldı bir yanım yap diyor bir yanım yapma 1.5 senedir hep umitlendim hüsran oldu çünkü geçmesini beklicem insllah bu ay olmuştur 🤲🦋
Yldz23 -Merveet sizi çok iyi anlıyorum.o zaman dilimi içinde çok uzun gibi geliyor ama inanın 1.5 sene çok uzun bir süre değil 2 yıla kdr deneyin diyor doktorlar. Ama bu süre içinde gerekli testleri yatırmanızı öneririm yaptırmadıysanız 😊
-Merveet Yldz23 yaptırdım canım hormon testlerinde birşey çıkmadı bu ay rahim filmi çekilecem ondan sonra sürece bakacağız dedi tüp bebeğe başlayabiliriz dedi doktor nasip 🤲🦋
-Merveet Kivircikkuala !https://www.hizliresim.com/j3a6oqr görsel]] benimde böyle çıktı buraya resim atmak çok zor 😂