Zln2152 Arenfiliz aynı durumu yaşıyorum ve bana domuz gribi teşhisi konuldu ateş öksürük nefes darlığı baş ağrısı hepsi bir arada ve ilaç kullanamıyorum parol dışında. Evde C vitamini nane limonlarla idare ediyorum ama geçecek gibi değil 😞
Ekrdl Arenfiliz bir kahve fincanı pekmezin içine yarım limon sıkıp için sabah ve gece olacak şekilde çok iyi geliyor öksürüğe ben de ancak öyle kurtuldum öksürükten Allah şifa versin 🙏🏻
femme Zln2152 bogaz agrısı ıcın pastıl alabılırsınız baya rahatlatıyor ,atesınızı sureklı kontrol , cok gecmıs olsun
DNL23 Zln2152 korkma canım geçmiş olsun öncelikle bol bol portakal mandala tüket bolca su iç ilik kemik suyuna çorba yap geçer Allah’ın izniyle bende hamileyim covit geçirdim evet zordu ama geçti çok şükür
Zln2152 femme sağ olun çok teşekkür ederim. Doktorum da ateşi sürekli kontrol altında tutun eğer yükseliyorsa yatış yapılacak müşade altına almamız gerekir dedi
femme Zln2152 evet cunku oksuruk agrı vs degılde gebelıkte ates faktorunde doktorlar tehlıke goruyor cok dıkkat edın , esımde gecen hafta oldu 1 hafta gectı ustunden suanda bana gecmedı , gecermı bıllmıyorum :/
Zln2152 femme evet ateş çok tehlikeli bebek içinde anne içinde yA ben yine idare ederim de yavruma birşey olmasın. Umarım size de geçmez çok dikkatli olun şimdiden C vitamini tüketin sık sık
Zln2152 DNL23 çok sağ ol kuzum. Valla perişan oldum dün geceden beri hastahanelerdeyim beynim patlayacak gibi ilaçta kullanamıyorum nane limon içtim zencefilli birde portakal falan tüketerek idare edeceğim yavruma birşey olmasın da katlanırım ben
femme DNL23 gecen hafta hep hastaydı , ıyılestı , bır hafta gectı ustunden henuz bende bısı yok yınede gecermı dıyorsunuz yanı :/