YagmurAnnesi Bu reklamlar canım istemese de sanki zorla bana hamburger aldıracakmış gibi hissediyorum.. Bir şey yazıyorsun hooopp reklam, bir şey okuyorsun hooop reklam 🤮
OzgeSrc YagmurAnnesi merhaba reklamları cok sık araliklarla yada arka arkaya görüntüluyorsaniz hata olabilir. Sadece uygulamaya girdiginizde veya 15-20 dakika sonra cikiyorsa bu normaldir. Ekran kaydi alarak reklam sureleri ile birlikte biz@mutluanneleriz.com mail atarsaniz ekip arkadaslarimiz ilgilenecektir. Ücretsiz kullandigimiz Bütun uygulamalarda reklamlar mevcut. Ciktigi zaman cabuk kapatabilmek adina × isaretine basabilirsiniz yada >> isareti..🌸
hayalperest2310 YagmurAnnesi yiyebilirsin canım o kadar da zorlama kendini nolck sanki ben herşeyden yiyorum yoksa gece uyku girmez gözüme 🙃
2022bebeki YagmurAnnesi Gerçekten gebelik platformunda ben hiç doğru bulmuyorum. Canı çeken olabilir, çekip alamayan olabilir ya da görüp tiksinen olabilir olabilir de olabilir🤣 bir de bizim gibi reklamlardan sıkılanlar da olabilir yani sıkıcı oluyor
YagmurAnnesi Bebek2_ bende kısmadım hiçbir şeyden ama yani ya en son midem bulanacak ya da sipariş verecem sırf reklam yüzünden 😂
hayalperest2310 YagmurAnnesi haklısn canım olan var olmayan var köyde yaşayan var birde hep yemek reklamı anlamadım bilerek yapılıyormuş gibi🤦🏼♀️