Arkadaslar 3 yasinda bir oglum var ve bebek istiyorduk bir anda karar verdik ve uyguladik 8 aralik da adet gordum ve ikinci gunu tedaviye gittim femera verdi doktorum 13.gunu cagirdi ve gittim biri 24 mm biri 16 mm iki yumurtam olmus tu biri kucuk digeri buyuk gibi dedi doktor ama 20 sinde bana ovitrelle catlama ignesi verdi yaptirdim yaptirdigim gun birliktelik oldu ikinci gun cok fena kasik agrim oldu oyle boyle degil ondan sonra rahattim ta ki 8 .gunu ve 9 .gune kadar oyle bir bas agrisi mide bulantisi yasamadim ben iki gun surdu ve gecti bir anda mide bulantim basladi sonra 10 gun test yaptim negatifti bekledim yilbasi gunu yani 31 aralikta sabah test yaptim ve silikte olsa gordum cift cizgiyi inan madim ve erken gebelik testi yaptim onda daha belirgin cikti hala inanmadim tabi pazartesi 15 gunu ignenin kan verdim 54 cikti yani tutmus bebegim iki gun sonra bi daha verdim 150 cikti 2 gun sonra 360 4 gun sonra ise 1600 cikti 5 haftalik suan ve kesesini gordum ben pco hastasiydim ve cokkk zordu ki ben esimle beklemiyordum bile bizim yilbasi hediyemiz oldu insallah kalp atisini da duyarim size belki moral olur duaya inanin o kdar dua istedim ki rabbim nasip etti vaktinizi aldiysam ozur dilerim insallah dileklerine kavusursunuz duam hepinizle ❤️🥰