minnosbirkiz Selam kızlar, 5 gün gecikmem vardı, beta hcg verdim sabahtan, sonucum 256 çıktı, rahim kalınlığıda 17mm dedi doktorum, son regle göre 4+5 görünüyorum, sizce 5 gün gecikmeye normal mi? Olumsuz deneyimlerden sonra çok korkuyorum 🥺
myangelson minnosbirkiz beta kişiden kişiye göre değişebiliyor önemli olan 48 saatte en az yüzde 60 artması gerekiyor canım rahim kalınlığı hakkında bilgim yok
Mhtpflz minnosbirkiz değere bakma önemli olan artış ve kesenin görülmeai henüz erken daha geç döllenme olmuştur
minnosbirkiz myangelson teşekkür ederim canım, genel anlamda bilgi almak istedim insan çok tedirgin oluyor 😔
minnosbirkiz Sinem0135 10 gün sonra belli olacak canım kese göründüğünde anlaşılır inşallah, ama yumurtlama günümü felan az çok biliyorum şuanda çatlamadan itibaren sayarsam 17 günlük bi gebelik, bide geçen ay düşük yaşadım tam regl olma tarihimide çok bilmiyorum tahmin olarak giriş yapmıştım, kanama başladığı gün mü sayılıyor yoksa betanın sıfırlandığı gün mü sayılıyor onuda bilmiyorum