Derindefneseda Çok şükür 10 gün oldu ikiz meleklerime kavuşalı.ama koklayamadan opemeden hemen küveze aldilar çünkü 35 haftalık doğdular.10 gundur yavrularimi gormeye gidip geliyorum sagdigim sutumu goturuyorum.sizden ricam yavrularım için dua etmeniz ne olur bol bol dua edin 10 gündür onlara hasretim küvezde bırakıp gelmek zoruma gidiyor.meleklerimin ismi derin ve defne ne olur gören arkadaşlarım bol bol dua edin😢😢
Anneolacak Derindefneseda allahin izniyle hic bir sey olmaz. Yer gok dua ile. Yengemde sizinle ayni haftada ustelik 40 yasinda ikizlerini dogurdu 10 gun kaldilar onlarda. Smdi masallah 4 aylik oldular :)
DilekayiroluAy Derindefneseda Rabbim kavuştursun. Çok küçük değillermiş annesi tez zamanda kavusursunuz
Seldaapk Derindefneseda Allah yardımcınız olsun sağ salim bir an önce kavuşursunuz ins.siz güçlü olun ki sütünüz olsun dualarım sizinle
deletedmom321 Derindefneseda ikiz oldukları için mi acaba küveze alındılar? 35. Hafta çok küçük değil normalde sanki ama çok da bilgim yok doğrusu. Allah kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah
Derindefneseda Anneolacak Anneolacak allahım inşallah darısı benim yavrularıma tez zamanda çıkarlar inşallah 😔
Berfingnc Rabbim tez zamanda sağ salim kavuştursun inşallah canım. 🙏🏻 Benimde oğlum 29 haftalık doğdu 15 gündür küvezde yavrum sende oğluma dua ette bi an önce kavuşıyım ayrı kalmak çok zor gerçektende....
Derindefneseda Berfingnc ederim dua etmemmi allahım bütün yavrularimizi sağ salim evimize getirmeyi nasip etsin inşallah
Slmnmk Berfingnc çok erken doğmuşlar 😞 allah sabır ve size güç kuvvet versin. Siz kuvvetli olun ki bebeğiniz sizden güç alsın. Bende erken Doğum bekliyorum. Şu an 22 haftalığım. Kalbim ve dualarım bebeğinizle 🙏
Anneolacak deletedmom321 bildigim kadariyla bebeklerin ciger gelisimi icin 38-39 a kdr kalmalari gerekiyor ama ikizler cok buyuk cogunlukla hep erkn geliyorlar
BurcuY Derindefneseda benim ikiz yeğenlerim 1 ay kuvezde kaldı çok küçük doğmuşlardı.. şimdi 5 yaşları bitti çöl şükür 🙏 allah seni de ikizlerine sağlıkla kavuştursun kuzum ❤️
Asminsmom2 Derindefneseda sizin için duamizi ettik 😍 haftanız iyi inşallah en kısa zamanda çıkarsiniz
Deletedmom128 Derindefneseda Allah’ın izniyle bir şey olmayacktır. Tez zamanda kucağınıza almanız dileğiyle 🙏🙏🙏