Aysenurozs Zuzumuz eğer şiddetliyse bir doktoruna danış canım. Az bir ağrı olsa normal deriz ama hamileliğin hiç bir döneminde şiddetli ağrı normal olmuyor
2prensesannes Aysenurozs kasik ağrısı şiddetli diz boyu 8haftadan beri başladı 31 haftalgm tutulması ayrı nefes kesiyo doktor normal dedi sezeryanliym diye bu duruma magnezyum yazdi agrimi kessin diye faydası yok
Aysenurozs 2prensesannes Allah yardımcımız olsun zor bende 35. Haftadayım başladı ara ara iğne batması gibi oluyor vajinamın üstünde kasıklarımda
2prensesannes Aysenurozs benm adım atacak halim bile yok rahim baskisi ayrı kask tutulmasi ağrısı diz boyu amin inşallah cinsiyet ogrendgnzmi
Aysenurozs 2prensesannes kız🌸 sizin cinsiyetiniz ne? Allah Allah neden o kadar ağrınız var nst ye felan girdiniz mi ya da doktor ne diyor magnezyum kullanıyor musunuz
2prensesannes Aysenurozs magnezyum verdi 2 sezeryanm var bu 3uncu olacak rahim genişledikçe olacak agrin dedi yok girmedim baskı oldgnu soyledm öyle durumda bekleme dedi hastaneye gel dedi bende gitmedm kontrollere gdyrm odur budur çekiyorum sizin ilk cckmu
Aysenurozs 2prensesannes evet benim ilk çocuk sizin üçüncüyse sezeryan yeri ağrıyordur muhtemelen ama geçmiyorsa riske atmayın bir nst ye girin bence ben 30. Haftadan beri giriyorum
Zuzumuz Kızlar çok saolun doktorum progestan yazdı sabah akşam dinlen dedi ama ağrı hala banamısım demiyor kesenın etrafında ufak bir kanlanma alanı varmış birde miyomlarım çok fazlaymış
Aysenurozs Zuzumuz miyom ağrı yapar ya ondan demekki. Ama progestanı bende fitil olarak 12. Haftadan beri kullanıyorum kaşık ağrılarına felan iyi geliyor kanamalara iyi geliyor birkaç güne etkisi olur inşallah
Aysenurozs 2prensesannes hayırlısı olsun inşallah ya Allah sağlıkla zamanları dolunca kucağımıza almayı nasip etsin 🤲şuanki gebeliklerde hep bir problem var artık genetiğimiz tamamen bozuldu herkeste bir kanama bir erken doğum riski Allah yardımcımız olsun önceden böyle şeyler yoktu
Aysenurozs 2prensesannes psikolojik kısmı ayrı insan sürekli bişey mi oldu olacak mı diye yaşıyor neyse az kaldı inşallah sağlıkla kucağımıza alırız