Yusufvolkan Pengu temizlikte yapmadım ben daha🤣son haftalara kalacak böyle giderse tembellik üstümde bi türlü başlayamadım en iyisi bu hafta başlamak
Mariam2 Pengu teşekkürler çok almana gerek Yok 5 6 zibin yetior ve pijama tarz 4 5 olur gerisi büyük aldım bende çorap 2 3 tane küçük eldiven 3 tane almıştım çabuk büyürler
1Gunes Pengu ben hastane çıkışını pierre cardin 10 lü takım aldım eylül de indirimden. Uyku tulumu olarak tog larına bakarak ve evinizin sıcaklığını göz önünde bulundurarak bakabilirsin benim aldığım tulum aşırı kalın bir tulum değil e bebekten aldım.
1Gunes Pengu yani güzel 3 lü 5li takımlar düşünüyorsanız eğer biorganic markanın kumaslari çok güzel trendyoldan bakabilirsiniz ben genelde biorganik aldım 3 lü takım tulum vs. Biorganic bibaby olarakda geçiyor adı
Yusufvolkan Pengu 🤣🤣en iyisini yaparsın temizliği ben yapicam valla başkası yapınca içim rahat etmiyor bir gün başlarım inşallah 🤣🤣
Pengu Summerwine tamam gikir oldu en azından teşekkür ederm. Bebişinizde güzel günlerde giysn inşallah💕
tubi94 Pengu karışık aldım canım 1-3 3-6 Yazlıkları 6-9 aldım şimdilik . HM den tulum aldım mesela 2-4 aldım kış için .
Ela344 Pengu 2 tane 10lu hastane çıkışı 2 tane tulum 3 tane 5li hastane çıkışı 20 ye yakında alt üst takım 20 tane zıbın 10 tane eldiven 10 tane çorap daha var da aklıma gelmedi 🥰
Pengu Ela344 süper baya almışşınız😇güzel gnlerde kullansn bebiş😻 hemşireye veteceginiz hastane çıkışı hangi marka aldınız?
1Gunes Pengu alınabilir kuzum ⅓ yada 3/6 seçenekleri var stoklara bakabilirisn. Kalite olarakta yumuşacık.