eftelya721 Merhaba kızlar 34.haftadaym dün gece bacağıma kramp girdi ve çok agrılıydı kıpırdatamadım bacağımı eşim ovaları masaj yaptı zar zor geçti ama hala ağrıyor orasi geçen gece de oldu neyden kaynaklnyr canım çok yandı 😔 sizinde oluyor mu böyle?
deniizz7 eftelya721 merhaba. 33+3 haftalığım bende de oluyor maalesef. daha bu sabah uyku hâlindeyken gerindiğim gibi iki bacağımın alt baldırına kramp girdi ölüyorum sandım, o kadar canım yandı. şu an ayaklandığım zaman ağrısı devam ediyor zor yürüyorum.
Mysngl eftelya721 benim de iki bacağıma giriyordu geceleri gerindiğim için canım çıkıyor sanıyrdm doktora söyledim magnezyum kullanyrdm zaten ekstra kalsiyum ilacı yazmıştı
Fadimegll321 eftelya721 biz 27 haftalığız dün gece bende de oldu ama geçti şükür magnezyum falan kullanıyorum da neden bilmiyorum 🤦🏼♀️
deniizz7 eftelya721 şu saat oldu hâlâ oturup kalkarken, yürürken falan müthiş ağrıyor. magnezyum ve kalsiyum her gün birinden içiyorum suda eritilen ama bana mısın demiyor sanki.
Kucuk_melegim eftelya721 tamda bende ayni postu acicaktm geçe bacağımın arkasina kramp giriyor ve 2 gundur kaşigimla bacak aramdaki boşluğa da kramp giriyor sizinde oluyor mu
eftelya721 Kucuk_melegim bacaklarıma oluyor ama bacak arasındaki kemiklerimde yatakta dönerken çatır çatır ses gelyr
nadrun Aynı şekilde benimde öyle magnezyum falan kullanıyorum ama özellikle gerinince hemen kramp giriyor
Sellmaseellma eftelya721 kullandığınız magnezyum yetersiz kalıyor demekki kullanmanıza rağmen ağrınız olması kasılması normal değil doktorunuza danışın daha etkili magnezyum verecektir