munevver_frt Nuraysss bende 200 lük kullanıyorum bana nefes darlığa ağız kuruluğu ve kalp çarpıntısı yapıyor baya zorluyor maalesef;( vajinadan kullanıyorum bende
YG07_07 munevver_frt bende gece yatmadan önce kullanıyorum vajinal yolla fakat iki üç saat sonra aşırı şiddetli baş dönmesi ve bilinç kaybı yaptı iki defa ve hiç birşey hatırlamıyorum gözlerim falan kayıyormuş umarım bir daha yapmaz 😞
munevver_frt YG07_07 doktorunuza kesin söyleyin bu ciddi bir yan etki, bugün bana çok kalp ağrısı yaptı yarın doktora gidiyoruz değiştirmesini isticem
Altuniza Ben vajinal yoldan kullansam da beni acayip etkiliyor. İlk üç aydaki halime döndüm çok kötüyüm ama mecburum. Her şeye rağmen iyiki var ve işe yarıyor çok şükür.
Nazli_0202 Asiye6125 bende başladım kullanmayada kullandıktan sonra geri gelme oluyor sizde de oluyor mu
rose_gold_26 Nazli_0202 İlla ki geri geliyor ilaç kalıntıları ama önemli olan ilacı aldıktan sonra en az yarım saat uzanıp dinlenmek. Gece uyumadan alıyorum ilacı sonra da hiç kalkmıyorum iyi oluyor ama sabah illa ki kalıntılar geri geliyor.