xzxzxzxzxz Bugün 20 haftalık olduk biz 🥹 çok şükürr Sizler kaç haftalıksınızz nasıl gidiyor bebişinizle ✨
1234__ 28 haftalığız bol bol ağrımız var özellikle akşamdan sonra yürüyemez oluyorum bende sıkıntılar erken başladı:((
iremsenpli11 1234__ bende yarın 29a giriş yapicagim akşam yemeğinden sonra gelen o hitiklik sırt ağrısı ve kalcamdaki batmalar asla geçmiyor 🥺🥲
xzxzxzxzxz Suheda_4406resul evett 20 haftaya gelindi şimdi hedef 30😂 bende böyle diyerek kendime az zaman kalmış gibi hissettiriyorum ama daha çokkk var :(
xzxzxzxzxz husnatskn benim de bir aydan fazladır ağrıyordu yeni yeni hafifledi çok kötüydü sağ ayağımın üstüne zor basıyordum çok şükür şimdi geçti denecek kadar azaldı
1234__ iremsenpli11 poponuzun üstüne oturabiliyor musunuz peki birde yürürken o çatı ağrınız daha da artıyor mu
Suheda_4406resul xzxzxzxzxz öyle deme ya zaman çok hızlı geçiyor düşünsene bu bebis tam 20 haftadır karnimizda ne kadar uzun bı sure ama geldi geçti şimdi kaldı bı 20 hafta daha 😅🥰 tabi sabretmek zor ama her anın ayrı güzelliği anısı var😍❤️
xzxzxzxzxz Suheda_4406resul öyle tabii bazı haftalar hızlı geçiyor ama bazen sanki zaman duruyor aylardır o haftadaymışım gibi hissediyorum 😂 ama çok şükür ilk yarısı bitti şimdi bi bu kadar daha 🫣 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🥰
Suheda_4406resul xzxzxzxzxz aynen öyle gerçekten bazı haftalar su gibi geçiyor bazılarıda geçmek bilmiyor öyle böyle yuvarlana yuvarlana bu güne geldik 😅 sağ salim kucağımıza da alırız inşallah🤲🤲🥰🥰
Cihangirmom 3 aydır rapor alıyorum ise gitmiyorum rapor süresi hemen doluyor geldi iş başı günü çocuk daha 20 haftaya girecek 😅
iremsenpli11 1234__ genelde oturucagim zaman biraz açıyor oturunca rahatlıyor daha sonra genelde duştan çıkınca daha çok hissediyorum bu ağrıyi serklaj olduğum içinde biraz korkuyorum.