bluefish haftanın sonlarına doğru başladı bulantım. Prilam Dr verdi doktorum ama pek kar etmiyor. Kusma yok ama içim hiçbir şey almıyor 😓
meldakbskl Haftada bulantım başladı 12 ye kadar devam etti ondan sonra olmadı çok şükür inşallah yaşamazsınız bide ağzının tadı gidiyor oda çok beter bir şey 😕
Emine_pektas01 Ilayda01 9 haftadan beri ara ara bulantılarım oluyor suan 15+1 haftalığım çok şükür çok kötü bi durum ama Allah yardımcımız olsun inşallah
Seval75 Ilayda01 7. Hafta başladı 25 hafta devam ediyor çok sık olmasada ilk başta çok kötüydü 7 kilo vermiştim
Semyyy Ilayda01 7. Haftada basladi 8 9 da asiri yogunlasti sabah bulantılarım simdi 11.hafta bitmek uzere bu hafta rahat gecti benim icin 😊
AySe1991 Ilayda01 5 haftalıkta başladı bulantılarım 10. Haftaya kadar devam etti çok şifdetli şekilde.5 kilo verdim bu süreçte.İmdadıma prilam dr. Yetişti.Akşamları yatmadan 2 tane içiyorum.Benim gibi sıkıntı yaşayanlar deneyebilir.
Nurcanben Ilayda01 valla benim çok erken başladı hamile olduğumu öğrendim hemen bulantılarım başladı 10 haftalık oldum git gide arttı çok kötü bir durum
Hummm 11.haftadayız 9.haftadan itibaren günün herhangi bir saatinde aç tok fark etmeyecek şekilde midem bulanabiliyor.😶
miniyo Ilayda01 9. Hafta da başladı ancak sadece sabahları oluyor ve öğlen e kadar birşey yiyemiyorum gün içinde bulantım olmuyor