sonnenschein Ilayda01 6-7 gibi başladı 16.haftaya kadar devam etti dua edin başlamasın kimi insanda hiç olmuyor çok şanslılar 🌸
Pnr_KMRC1 Ilayda01 adet günümde adet olmayınca ilk gün sadece kahvaltıdan sonra kustum ikinci gün kahvaltıdan sonra sadece öğürme oldu geçti 7+1 deyim çok şükür miğde bulantısı kusma yok ama ben çok az ve sık sık yemek yiyorum doktor bununda etkisi olabilir dedi
Ilayda01 sonnenschein bende şuan 7 ama daha tık yok anneme sordum o hiç yaşamamış 3 çocuğu var abim ve ben ve ikizim hiç yaşamadım dedi
Ozlem12_ sonnenschein inş canım ya valla ben 11+4 um daha devam ediyor çok kötü hemde duramıyorum çok kötüyüm valla ağlıyorum resmen ❤️🥺🥺🥺🥺🥺
ErenimBenim sonnenschein beşinci haftada başladı 13+1 deyiz hala devam artık bi bitse keşke hic bulantısı olmayanlar kadar şanslı olsak
MendeS Crnryyn01 bende göründü canim ama şuan kanama oluyorum doktora gittim üzerine görüyorsun dedi ilaç verdi yolladi
Crnryyn01 İlk çocuğumda hiç bulantı yaşamadım. Şu an 2. Hamileyim keseyi gördük bugün ama daha içinde bişey göremedik adetime göre 5+5 . Bugün hafif bulantı var
Ilayda01 Crnryyn01 bendenkeseyi gördü sagliklisin dedi ama bebekle ilgili bisey demedi daha sahliklisin dedi hersey normal dedi
Eflinnisa Crnryyn01 kesesi kaç kaftalık gördünüz ben 4+4 kese henüz yok doktor dış gebelik olabilir dedi değerler yükseliyor normal gebelikte olabilir dedi kaldım ortada 1 hafta sonra kontrol
femme Ilayda01 7 e gırınce bulantılar başladı ama ben hıc kusmadım sayılır 2 yada 3 en fazla sımdı 13 haftayı bıtırdık cok daha ıyıyım coık sukur
Crnryyn01 Ilayda01 bende de keseyi gördü hatta bende görüyorum karşımdaki ekrandan da daha içinde bişey göremedim. Erken dedi haftaya görünebilir dedi beta testi istedi oda şu an baktım 10000 çıktı 5+5 şimdi doktoru Arıcam bakalm
beyzariibyk Ilayda01 6.haftadan 10.haftaya kadar çok kötüydü şuan 24+1 oldum ara ara oluyor hala ama ilk zamanlar gibi değil çok şükür ☺🤲