AdinsMom Emine_pektas01 16.haftamda minik kıpırtılarla başladı 17gibi ilk defa karnımda bi yere toplanıp sonra da daha da hissedebiliceğim şekilde tekme atmıştı şuan 22+1iz oğluşumla ilk gebelik yeniçeri gibiyiz maşallah 💙😂
Serap05 Nurcymz evet ya çok benziyor inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağımaza alırız benim halam kuzenim eşim de kız kıyafetleri aldılar çıktı oğlan
Serap05 -Ylz- tamam ama şuan çok kötüyüm girip oldum dökülüyor bedenim ve çok korkuyorum öksürük var sabahtan beri kıvranıyorum Ağrı’dan bide afedersin özel ama altıma yapıyorum öksürdukce
-Ylz- Serap05 bende geçirdim korkmayın Allahın izniyle atlatırsınız. Ben antibiyotik kullandım 😔Pekmez limon karıştırıp için. Bal limon ılık su için. Alabilirseniz mutlaka propolis kullanın ben cok etkisini gördüm. Rabbim şifa versin.
Serap05 KeremSevda27 -Ylz- inşallah canım rabbim gönlünüze göre versin inşallah şafi ismini hürmetine alacağız inşallah
catandgirlmom Emine_pektas01 18+3 te sanki dönen bir şey vardı içimde 😊 pıtpıtlar dönmeler.. 21 hafta olduk sürekli kıpırdıyor içeride 🌸
EmelBG_ Emine_pektas01 İlk hamileliğimde 22 haftalarda oda kalp atışı gibi hareketli değildi öyle kızım doğuma kadar da zaten . Oğlum olucak şimdi resmen 15 haftada hissettim ama bildiğin kımıl kımıl ki halen öyleyiz aşırı hararetli canımı çok acıtıyor 🤦♀️.
Queen1 Daha tam değil ama çok oturduğum zaman hele de öne eğilince bide çok baskı yapıyor sağ tarafta Ağrı oluyor sonra yarım saat sonra ağrı oluyor o ağrıda hissettim orda olduğunu 🙈 10 haftalığız bizde
Patricia Emine_pektas01 benim ilk hamileliğim 18’de hissetim ama o hissettiğim neymiş ki? Şimdi 37. Haftada içerde davullar zurnalar halaylarr😂😂😂 keyfini çıkar bebek büyüdükçe ve kilo aldıkça tekmeler daha kuvvetli ve bir tık can yakıyor 😂😂😂
Likayolcusu Emine_pektas01 14 hafta ikinci gebelik ikiz olduğundan galiba bu kadar erken his ddiyorum 🥰
Banusametailesi Melekannesi80 bende 15 haftadayim düz yattığımda sanki kalp atışı gibi kipirtilar hissediyorum
2022-ezgi Çok ilginçtir ki ilk yumurta çatlama zamanı ve döllenmeyi içeren günleri hissettim sol tarafımda. O hafta boyunca hep bişeyler oldu. Sonra yerleşme olunca hissetmiyorum artık şuan 8 haftalık..