EmiAmir Arkadaşlar YAZZ tablet kullanıyorum bu gün 24. hapı içtim.4 tane beyaz hap kaldı.Bu ilaç adet söktürüyor mu? Yan etkilerinde adet gecikmesi falan yazıyordu
Summerwine EmiAmir adet düzenliyor ve korunma yöntemi olarak kullanılıyor.Tabi ilk başlarda lekelenme ya da gecikme gibi durumlar oluyor ama sonra düzene giriyor.
EmiAmir Summerwine Gecen 18i olmuştum.Hiç lekenlenmem falan olmadı.24. hapı bu gün içtim.4 tane beyaz olan kaldı
EmiAmir Elfavc Elfavc yok ben hamile değilim,hem bu ilaç koruyor,ilaç içsem bile prezervatiflede korunduk.Ameliyat olduğum için henüz hamile olamam.Sadece adet sökdürüyor mu merak ettim.Gecen ay 18i olmuştum ve bu ilaca başlamıştım
Summerwine Elfavc yazz kullanırken mi hamile kaldınız? Ben 2 sene korundum hiç bir şey olmadı düzensiz mi aldınız merak ettim? Hayırlı olsun bu arada☺️
Summerwine EmiAmir iç o 4 taneyide gününde benimde beyazin 3.sunu içerken olurdu hep adetim.Zaten daha Ocak 14 bugün büyük ihtimal 16sinda falan gelir
Summerwine EmiAmir olur canım duzenli saatinde kullan,aşırı kusma veya ishal olmadıkça ya da yanında başka antibiyotik tarzı ilaç almadıkça koruyuculuğu en yüksek yöntem hap
EmiAmir Summerwine sadece bazen baş ağrısı falan veriyor bir kaç gün sonra alışıyorum.hem korktuğum için prezervatif de kullanıyoruz.4 tane beyaz olan kaldı
EmiAmir Summerwine yani bence hamile kalmam imkansız.Sadece adet söktürücü etkisi varmı onu bilmiyordum
Summerwine EmiAmir yani ben pkostan ötürü uzun yıllar ara ara kullandim evlilik öncesi düzenli her ay adet olmamı sağladı sokturmeden kastın oysa