BehiyeGrel Çok heyecanlıyım yarin detaylıya gireceğiz babamız yanımızda olamayacak çok bişi kaybetmiş olur mu? İzin almaya çalışacak yine şansınız deneyecek ama deneyimleyenler yazabilirler mi?
CansuDemir BehiyeGrel Bizim detaylıda eşim 2 saat izin aldı. Parmaklarından ağzını açıp kapamasını görmek çok güzeldi.Eşimle birlikte her şeyi öyle görmek hoş olmuştu bizim için.Bir de kızdı erkekti cinsiyet karmaşı son bulmuştu, net olarak cinsiyet öğrenmiştik ☺️ Eğer eşiniz izin alabilirse alsın. Benim eşim öyle her kontrole gelmedi zaten fakülteye gidiyorum muayene bitince bilgi vermek için içeri alırlarsa alıyorlardı. Bizim için hoş bi anı olmuştu.
Oznurboluzun BehiyeGrel benim eşim malesef gelemedi çok istedi ama isleri felaket yoğundu kızımız resim vermedi 2.vi kez gittik yine resim vermedi 3.cude tek ben gidicem bakalim bu sefer alabiliriz inşallah 💛👼ben annemle gittim ona nasipmiş ama annem her hareketinde başlıyor kurban olurum sana ben kuzum diye bu arada annem baya genç 38 yaşında anneanne olucak bende 22 yaşındayım arkadaş gibiyiz bende kızımla öyle olmak istiyorum ama bizim aramız o kadar küçük olmayacak malesef😂😂
DamlaSu CansuDemir detaylıda ultrason görüntülerini farklı açılardan çekip veriyorlar mı Canım? Özel klinikte yaptırıp CD kaydı alan arkadaşımda var, başka hastanede ultrason görüntüsü alamayan bile var 🙄
CansuDemir DamlaSu Özele gittim ben.Cd, uzuvlarının,yüzünün çeşitli açılardan ve kemiklerinin (kaburga,kafa tası vb) fotoğrafları var. Ben bunları özellikle sormuştum. Ayrıca benim rahim ağzı görüntüleme ölçüm fotoğraflarım var.
BehiyeGrel CansuDemir merhaba Cansu hanım eşim gelebildi çok teşekkür ederim🤗 Birşey sormak istiyorum doktor 28 haftalık olunca tekrar gel bakacağız dedi sizde tekrar gittiniz mi acaba detaylı için? banada doktorumuz cd verdi ♥️
BehiyeGrel Oznurboluzun merhaba öznur hanım eşim gelebildi çok teşekkür ederim🤗 Birşey sormak istiyorum doktor 28 haftalık olunca tekrar gel bakacağız dedi sizde tekrar gittiniz mi acaba detaylı için?
BehiyeGrel Oznurboluzun merhaba🤗 Birşey sormak istiyorum doktor 28 haftalık olunca tekrar gel bakacağız dedi sizde tekrar gittiniz mi acaba detaylı için?
Oznurboluzun BehiyeGrel ben detayliya gidiyorum ama sadece resim için doktor herşey taman resim almak istersen 30 haftaya kadar gelebilirsin dedi eşinizin de sizinle gelmesine çok sevindim 😊♥️
Oznurboluzun BehiyeGrel kaçıncı haftanız? belki net görememiştir emin olmak için çağırır inşallah güzel haberler alırsınız 💜
BehiyeGrel Oznurboluzun 20. Haftadayım. Sanırım böbrekler ve organlar için çağırdı tekrardan anladığım kadarıyla 👍🏻 Amin inşallah bebişlerimiz sağlıkla hayırlısıyla gelsinler 🌸
Zeynozeyyo Ben normalde devlet has gidyorum ve orda eşler giremiyor detaylıda özele gittim orda eşim girdi ve okadar tuafına gittiki cok mutlu oldu 1hafta onu konustu cok güsel birsy bence kesinlik le izin almalı iaşllah alırda cd verselerde doktor muayne ederken herseyini gösterip anlatıyor ya daha iyi oluyor
BehiyeGrel Zeynozeyyo evet bugün yaptırdık eşim geldi ve gerçekten deneyimlenmesi gerekiyormuş elhamdulillah ♥️ Peki sizide tekrar çağırdı mı devlet hastanesi 28. Haftada tekrar gel diyerek ?
BehiyeGrel KeremSevda27 merhaba eşim hastanede çalıştığı için ücret ödemedik . Ama devlette 125₺çekiliyormuş araştırmıştım İstanbul’da yaşıyorsanız..