Hifa Kızlar 5+5 haftalık hamileyim ve sürekli akıntım var benim ikinci hamileliğim kızımda bu kdr akıntım olduğunu pek hatırlamıyorum ama bunda fazla akıntım var normal mi anormal mi acaba 🤔
sudamlasi Hifa yeterki beyaz gelsin o normal. Sarı akıntı yeşil akıntı enfeksiyon belirtisi(doktorunuza bildirirseniz) , kahverengi kırmızı pembe akıntı olursa direk acile gidin.
Dilek19 Doktorum bana normal dedi gebelikte olur dedi beyaz ve sıvı krem gibi olabilir ya da şeffaf olabilir bende 5+1 im
Dilek19 Hifa evet benim ilk bebeğim 2 yıldır olmuyordu tüp bebek yaptırıcakken kendiliğinden geldi minnoşum 😁 daha keseyi görmedim yarın doktora gidiyorum
Dilek19 Hifa ay sorma hemde ne bulantı işten atıcaklar valla izin alıp geldim bugün lavabodan çıkamadım umarım geçer
Dilek19 Hifa amin inşallah ama benim hergün olmuyor 1 gün oluncada geçmek bilmiyor yatana kadar devam bide ağzımda metal tadı var
Dilek19 Hifa evet çok garip benim normaldede midem hassas böyle daha bi tuhaf oldum bide mide yanması var sendede oluyor mu
Hifa Dilek19 ama son zamanlarda daha fazla ve çok yoğun bi yanma Oluyor boğazına kdr yanıyordu bn kızıma hamileyken