Deryaa00 Kızlar 5 haftalik gebelikte bebeği göremedik ama kese var sizler kaçıncı haftada bebeği gördünüz
Semyyy Deryaa00 benimde 5.haftada kese vardi 7+3 te kalp atisi dinledik 12.haftaya gircem pazartesi artik kucuk insan oldu bebisim gorunuyor belirgin sekilde :)) normal sizinkide minicik daha
LeylaKadir Deryaa00 merhaba sonucunuz nasıl çıktı? bebek ve kalp atışı gözüktü mü? bebeginiz şu an ne kadarlık?
white_flower Deryaa00 endişe etme şimdi sana herkes 5 haftalık usg yi atsa icin rahat eder 5 haftalıkken sadece kese görünür bebek görünmez bebeği kalp atışı için gittiğinde görürsün canım
Kalbimmmmmm Deryaa00 benim ilk gebeliktir kesenin ne olduğunu bilmiyordum doktor hayırlı olsun dedi 5 haftalık hamilesin dedi çok heyecanlandım ve sevindim kesenin ne olduğunu bilmiyordum
Bebekdonen23 Ben de dün gittim 5+5 dedi. Uygulamaya gore 5+2 idim halbuki. sadece keseyi gördük. 2 hafta sonra yine gel dedi. Kalp sesini o zaman duyarım Allahin izniyle🤲🏻
Semyyy Deryaa00 uygulama son adet gununuzden hesapliyo ya ondan oyledir dollenme daha gec olmustur demekki
lerem_merel Deryaa00 5 haftada kese 6-8 hafta arası bebek gözükür canım endişelenme rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ♥️🌸