Burada doğum hikayelerini okumayı çok seviyordum çok şükür bana da nasip oldu yazmak ☺️ Bugün akşama doğru avuç içi büyüklüğünde bir şey koptu içimden sonra da minik minik bacaklarıma sular süzüldü acaba idrar mı diye düşündüm ama sürekli su gibi akmaya devam ettiği için çam Sakura hastanesinin aciline geldik evet suyummuş ve bebek makat gelişli olduğundan direk sezaryene alıyoruz dediler inanamadım mucizem geliyordu. Odaya aldılar Nst çekilmeye devam etti sancı vardı serum taktılar sancı istemiyoruz dediler sonra doğumhaneye gittik o kadar heyecanlıydım ki aynı zamanda korkuyordum kendimi hep rahat bırakmaya sıkmamaya çalıştım belden uyuşturdular sağolsun herkes çok iyiydi bir şey yapacakken hep söylüyorlardı naziklerdi doktorlarda hepsi çok iyiydi tansiyonum düşüyordu hemen müdahale ediyorlardı yanı başımdalardı resmen tüm doğuma şahit oldum bebeğim geldi sesini duydum ve o an ağlamaya başladım bu benim bebeğim mi diye inanın öyle güzel ki o an herşeye bedel koynuma koydular öptüm bebeğimi sonra götürdüler. Normalde dikip gönderecekler diye beklerken miyop olduğunu bunu alacaklarını söylediler ve 23.09 da bebeğim doğdu ben resmen gece yarısına kadar masadaydım herkes çok uğraştı çok ilgililerdi sonra beni odaya getirdiler bebeğimi de getirdiler 38+2 de 3.390 olarak doğdu miniğim oda tek kişilik şimdilik buradayız darısı minik mucizesini bekleyen herkesin başına ❤️❤️🥰