Minikbiranneyim Ya 30 haftalık hamileyim nereye dönsem o kolum uyusuyo yüz üstü uyuyamıyorum sırt üstü uyuyamıyorum ben ne yapicam bu şekil 😏😑😑😑😑
Hamideersin Minikbiranneyim öyle böyle bı şekilde gecicek bu gunler canım sağlıkla gelsin de mecbur idare edilcek
Zumzugukodummuzzingillatirim Minikbiranneyim asko az kaldinsabret sonra 2 saatte bir uyancan ama sonra uyku suresi uzuyir eger en basta kendi kendine uyumaya ve besigine alistirirsan hic zorlanmazsin
badempregnant Minikbiranneyim ben de aynı şeyden muzdaribim gözlerimin altı çöktü yaşlandım diyorum eşime bide hasta olduysan uyku zehir zıkkım oluyor aman dikkat….
Minikbiranneyim badempregnant kız valla saat kaç oldu daha uyuyamiym ya da uzandigim anda koluma sanki üstüne bina düşmüş gibi
badempregnant Minikbiranneyim aynı şeyler bende de oluyorsu sol tarafımda yoğun kalça ağrısı çekiyordum o geçti bu hafta ,şimdi de nefes darlığı va grip oldun ondan uyuyamıyorum 😔😞
Gulsengulsen Minikbiranneyim uyuyorum tuvaletim geliyor kalkıyorum bi daha tekrar zorr uyuyorum. Sol bacağım zaten ağrıyor sola yatmaktan sağa yatınca midem bi tuhaf oluyor. Sırt üstü zaten uykuiçinde dönersem belki.