Sedaknr Artık o kadar yoruldum ki istifra etmeden bi günüm geçmiyor. Şu saat olmuş midem sürekli hareketli. Sabah zofer akşam prilam içiyorum ilk haftadan beri ama yoook geçmek bilmedi. Bulantısız bir gün geçirmek istiyorum artık…
meraklianneadayi23 Sedaknr Çok geçmiş olsun ben 28.haftsda prilam kullanmayı bıraktım 2-3 kez kustum o zamandan bu yana 33+4 deyim şükür kesildi benim bulantım. Çubuk kraker en iyi gelen tek şeydi bana muz salatalıkta işe yarıyordu geçmiş olsun çok inşallah geçer. Doktora sordunmu
Sedaknr meraklianneadayi23 sordum bebeğim sormam mı. Aileden gelen bi durum maalesef annem teyzem kardeşim herkes doğum yapana kadar kusmuş. Denemediğim şey kalmadı çubuk kraker leblebi ne gelirse aklına. Demek ki doğurunca bitecek bu bulantı. Dua et bana güzel anne inşallah geçer 🥰
meraklianneadayi23 Sedaknr inşallah geçer 🙏🏻😘 çok kötü olursan acile gidip serum iste en azından besinsiz kalmazsın iyi gelir hem benim kuzenimde öyleydi doğum yapana dek kustu hep gidip serum yiyiyordu.
Sedaknr meraklianneadayi23 devlet hastanesine gitsem sevmiyorum burayı. Bir azarlıyorlar varya zaten sinirli bir yapım var o sinirle doğurup çıkarım diye korkuyorum 😂