edosvebebisi Kızlar merhaba bebeğim 22 günlük annem dün akşam 2 kaşık mamaya 20 ml su koymuş tarif etmiştim şırıngayla iki kere diye anlamış bişey olur mu bende annem fazla vermiş diye su verdim biraz hastaneye götür diceksiniz ama götüremedim iki üç gün önce göbek bağı için acile gitmiştim kan akmış göbek bağından acildeki doktor bayağı bi tersledi ağlayarak çıktım hastaneden yok erken yaşta yapıyorsunuz doğru düzgün bakamıyorsunuz yok bu kıyafet buraya kadar çekilir mi iyice sinirim bozuldu bende doktora bağırdım sana mı sorcam ne zaman çocuk yapıcamı nasıl giydiriceğimi işini yap bedavaya mı yapıyorsun sanki dedim o kadar çok morelim bozuldu ki ağlıyarak çıktım hastaneden tekrar hastaneye götürmeye çekiniyorum özel hastanede 40 günün altındaki acil vakalara bakmıyormuş çok uzak eşim evde değil evde yapabileceğim bişey var mı aranızda kızanlarınız olucak ama bana bi akıl verin korkuyorum
A_syma edosvebebisi Annem duru olursa doyurmaz ,kati olursa kabiz yapar demisti. Bir keredende birsey olmaz canim. Sagliksal bir tehlikesi olmaz tahminimce 🌸
Gulsengulsen edosvebebisi çok gelse kusardı diye düşünüyorum. İçebildiği kadar içiyorlar zsten bebekler fazlsdı kusarak snne sütü de öyle oluyor bazılsrı fazla içiyor kusuyor.
Halimbey edosvebebisi sadece gaz problemi yaratır hazmetmekte zorlanır başka sıkıntısı olmaz korkmayın ama su falan vermeyin gerek yok suya sıkmayın canınızı
berceste5155 edosvebebisi ee doktor haklı göbek bağının üzerine kıyafet çekilmeyeceğini düşünemeyecek kadar küçüksün demek ki yenidoğan bezlerde bile göbek bağı oyuntusu bulunur. Doktorun işi milletin bakamadığı çocuğunu avutmak değil.
Hllykstp Endişelenmene gerek yok bence çok fazla evham yapma sakin ol mama koyu olmuş daha tok tutar belki bebeği biraz gözlemle bişey olacağını sanmıyorum sende kendi kendini strese sokma rahatla biraz git bi elini yüzünü yıka çokta büyük bişey değil bence sonuçta zaten ayına göre mama tercih ettin kıvamlı oldu biraz o kadar korkma onda bişey yok
edosvebebisi Hllykstp ay inşallah normalde sütümü sağıp veriyorum ama annemede mama bıraktım o sıra hemen işimi halledeyim diye keşke sütümü sağıp verseydim ya doktor geçende öyle diyince daha da kötü oldum biraz
umena Serklajligebelik ya Allah askına muhtaç kalıyoruz diye köpek mi olalım? Onlar bunu mu istiyor da bu cümleyi kuruyorsunuz? Anlaşılan hiç dayak isteyen bi doktora denk gelmemişsiniz gelseydiniz bu cümleyi çok içten anlardınız.
meraklianneadayi23 Serklajligebelik Ay inşallah muhtaç kalmayız konuşmayı öğrensinler düzgünce söylesinler kimseyi azarlamaya psikolojik olarak yıpratmaya hakları yok güzel dille söylesinler.
bebeklerimveben_ Serklajligebelik devletteki doktorlar bunu hakediyorlar çok da güzel söylemiş insan gibi davransınlar o zaman
Kyy01 Hiç bı doktor öyle söylemez senin yaşını nersen bilecek o dayağı hak etti dediğiniz doktorlara gitmeyin o zaman kendiniz çözün
mylittlebabym Doktora sana mı sorucam,bedava mi yapıyorsun,işini yap diye bağırdığını söyleyip, çocuğunun şüpheli durumundan dolayı çekindim hastaneye götürmedim demek.. Doktora o sözleri söylerken çekinmedin de hastaneye götürürken mi çekindin?
HD1- Üslup her yerde çok önemli gerçekten. Keşke herkes buna dikkat edebilse ama malaasef sert dilin her yerde işe yarayacağını düşünüyoruz. Özellikle doktorların…