aogoya Rasmen uyuşuyor artık sol tarafım çünkü sağıma döndüğüm an bebeğim tekme atmaya başlıyor anormal şekilde sanki dön dön der gibi rahatını bozmuşum gibi 3 gündür böyleyim ama artık solumu hissetmiyorum 🥹
beyzzsenturkk aogoya ben hep sağıma yatabiliyorum öyle uyuyakalıyorum gece sola dönüyorum soluma hiç yatamıyorum nefesim kesiliyor sanki sırt üstü hariç bence sağ veya sol sorun olmaz ya bi süre sonra insan kalcasını bile hissetmiyo gece tuvalete topallayarak gidiyorum😂
meraklianneadayi23 aogoya Yok rahatsız olmuyor bence aslında sadece tekme attığı için o tarafa yatınca bi değişik oluyor ama farketmez dönebilirsin bendede oluyor bi sağ bi sol yatıyorum ama iki yanımda ağrıyor 🤭
Gulsengulsen aogoya sol bacağım geçenlerde o kadar ağrıdı ki kalçadan bacağıma artık dedim sağa ystayım ama bu sefer mide ekşimesi oluyor ve rahat uyuyamıyorum uyku sırasında dönüyorum arada ama yine sol sol bacak artık error veriyor
minikmucizemmmmmm aogoya cinsiyet erkek mi 😃 bende 17 haftadayım sağa asla yatamıyorum oğluşum hep o tarafta çünkü oraya yatınca batıyo gibi oluyo🥴 sola yatmaktan kalçam bacağım tutuluyor sanki ☹️
Yesraan beyzzsenturkk ayniiiiu bennn yaaaa sağa sola dön dön uyuyamıyorumda lafaboya kalk kalk bir hâl oldum zaten
aogoya meraklianneadayi23 sol tarafıma yattığımda hiç bir sıkıntı yok uyumama müsade ediyor Ama sağa döndüğüm an tekme spor başlıyor 😅 ve acıyor bi yandan artık o yüzden dönmek zorunda kalıyorum
papatyannaa Gelişimi geri olduğu için doktorum olabildiğince soluna yat dedi ben de aynı durumdayım uykudan uyanıyorum böyle uyuyamıyorum çoğu zaman bir de son zamanlarım. Rabbim sağ salim sağlıklı şekilde elimize alabilmeyi nasip etsin evlatlarımızı 🙏
Yeniannis_ papatyannaa şey gelişim geriliğiyle sola yatma ne alaka ilk defa duydum Bilgilendirir misin 🌸
meraklianneadayi23 aogoya Bendede aynısı oluyorda bir süre acısada o tarafta yatınca bırakıyor tekmelemeyi 😂
aogoya meraklianneadayi23 valla ben yastıkları yükselttim oturur vaziyette sağa yattım bi süre tekme atma sonra durdu en azından 1 saat öyle uyudum çünkü artık ellerimin uyuşması beni anormal rahatsız etmeye başladı
aogoya avakado7 minikmucizemmmmmm Yeniannis_ Gulsengulsen meraklianneadayi23 Sizdede parmaklarınız uyuşuyor mu aniden hiç bişey yapmıyorken ?
aogoya Gulsengulsen ya ben döneniyorum işte sorun orda 😂 ölü gibi yatıyorum anca uyanıyorum su wc ağzıma bilıkma bişey öyle yön değiştiriyorum oda 1:30 saatte bir ama 1:30 saatte artık çürümüş oluyorum çünkü tık yok bende parmağımı bile hareket ettirmiyorum 😂😂😂 o yüzden uyandığımda komple uyuşmuş oluyorum ve uyuşukluk tam anlamıyla 2-3 dakikada geçiyor bu çok moralimi bozuyor gerçekten
papatyannaa Yeniannis_ Sol tarafa yatınca kan dolaşımımız hızlı olduğu için oksijen ve besin miktarını artırıyormuş
aogoya minikmucizemmmmmm birde 30lara gel sen bildiğin ayaklarıyla itiyor ya ciddi ciddi pozisyon değiştir dercesine
Nlnr_anne aogoya ikiz erkek gebesiyim.ikiside solda ve biri bir tekmeliyo ta aşağıdan çok fena hissediyorum korkuyorum valla bişi olcak tekmelerken aşağıya diye
minikmucizemmmmmm aogoya hadi yaa ama ilginç olan gündüzde yatıyorum hiçbir şey olmuyo gece olunca her yerim ağrıyo asla uyuyamıyorum oğlan çocuğu dedikleri kadar varmış kuzum benim Allah kucağa almak nasip etsin sağlıkla😃
aogoya minikmucizemmmmmm ahahahahaha aynı beeeen gündüz hiç bişey yok gayet normal insanlar gibi uyuyorum gece hamileyim ahahahaha