Hamileanne Sonay beyzade beyoğlu eski türklerde soyluluk şanı canm 🙂 ayrıca bedduuzaman said nursinin babasının adı
Hamileanne Sonay beyzade beyoğlu eski türklerde soyluluk şanı canm 🙂 ayrıca bedduuzaman said nursinin babasının adı
Sonay Hamileanne oooo çok guzel bence onu koymalısın 😂 çok Anlamlı ve guzel Allah ismiyle yaşatsın inş
Ahmedinannesi Mirza anlam olarak gerçekten çok hoş☺Mustafa Mirza iki isim olarakta çok hoşuma gitmişti benim.🤗
Burcugok Hamileanne ikisi de değil başka isimler yok mu bende isim konusunda çok kararsızım ve hiç bi şeyi beğenmiyorum sanki
Ferziyeylmz Mirza bende sebahattin mirza koycam kayınbabamın ismi sebahattin bu arada 1 günümüz kaldı doğuma 😊
Ahmedinannesi Hamileanne ahmet mirza da çok hoş 😍 ahmet zaten başlı başına anlamıyla,peygamber efendimizin isimlerinden oluşuyla mest ediyor beni☺
Ahmedinannesi Hamileanne ahmet mirza da çok hoş 😍 ahmet zaten başlı başına anlamıyla,peygamber efendimizin isimlerinden oluşuyla mest ediyor beni☺