Gamzer Merviiss İkisinde de çocuklarım 4 aylık olduğunda regl olmustum canım. 1 yıla kadar normal diyorlar, emziren annelerde. 🧡
Tiiffany Merviiss dogumdan 6 ay sonra oldum.1 seneye kdr normalmiş olmaması. Ama şöyle bişey var ki. Benım adetlerim hep agrısız sancısız olmustu. Dogumdan sonra şiddetli ağrılarım yüzüm kreç gibi olurdu. Sımdı yine gebeyim bakalım neler olacak
Merviiss Tiiffany benimde hiç ağrım vs olmazdı bakalım benim nasıl olacak sadece emzirdinizmi 6 aya kadar
EymeninAnnesi__ Merviiss olursun kuzum hormonlar bir anda ters tavan oldu zamanla düzelir benimde bazen belim ağrıyor aha geldi gelecek adet olacam diyom olmuyom öyle bi agriyoki adet agrisi gibi
Gamzer Merviiss Evet canım aktif emziriyorum. Stres yapma gelir, şu regl de olsa bir dert olmasa başka bir dert valla ya😃
Merviiss Gamzer sorma yaaa peki yumurtlama nssil oluyor ki regl olmadan hamile kalan lar var emzirken
Gamzer Merviiss Aman sakın adet olmuyorsun diye korunmamazlik yapma. Dediğin gibi adet olmadan da, emzirirken hamile kalanlar var. Benim gorumcem de süt koruyor diyip korunmamis, 3 ve 4. Çocuğunun arasında 1 yaş var. 4.ye adet olmuyorken hamile kalmis🙂
Kelebekk-0307 Merviiss 9 buçuk ay oldu hala olmadım doktora gittim normal dedi hatta bakti yumurtalar oluşmuş korunun mutlaka dedi
Beyza038 Merviiss tam 16 ay regl olmadım en son doktora gittim adet söktürücü verdi çünkü karnimdan rahatsız oluyordum en sonunda 17. Ayda oldum
EmelBG_ Merviiss 1 seneye kadar uzayabilir normel birlerdir ,değişken bir konu . Ben 2 ay bitmeden olmuştum ✨