Linalara İyi akşamlar kızlar . Alllah nasip ederse biz iki arkadaş tüp bebek sürecine girdik. Arkadaşımın ki 2 gün önce transfer oldu benim de adetim bittince transfere gün verecek.. SİZDEN İSTEDİĞİM yasin , ayetel kürsi veya içinizden ne geliyorsa dua etmeniz. Hamile arkadaşların duası kabul olur derler Lütfen dua edin… dua ederken bu iki arkadaşa derseniz çok mutlu oluruz. şimdiden Alllah razı olsun. Rabbim isteyen herkesin bizim de kucağımıza almayı nasip etsinn.. Lütfen Yasin okuyabilecekler yada başka dua .. yazsın ki sevinelim
Zeynepsnu Linalara ismen dua etmek önemli, inşallah rabbim aratmadan,kucağınıza afiyetle, hayırlı evlatlar versin,ömrünüze bereket, neşe kılacak yavrularınız olsun 🤲
Alparslanim29 Linalara bnde tupbebekle yeni hamile oldugumu ogrendim insallah siz 2 arkadas en kisa zamnda mujdeli haberi alirsiniz transferden sonra havuc avakado kabak cekirdegi bebegin tutunmasina yardmci oluyormus ben bunlari tukettim hergun 41 fatiha okuyun inanin olucak
DefCan01 Linalara 5 size 5 te gider arkadaşınıza ayetel kursi okudum. Allah kabul etsin. Hayırlı haberlerinizi almak ümidiyle inşAllah..🙏🙏
kediannesiii Hamile değilim ama inşallah ikinizin de transferi başarılı olur ve müjdeli haberleri alırsınız gönülden dua ettim Allahim isteyen herkesin yüzünü güldürsün 🙏🌸
Fatmadan 10 tane ayetel kürsi okudum sizin için siz de bana dua edin lütfen 2 kez düşük yaptım 3. Hamileliğim düşük riskim var hep yatıyorum inşallah sizde ben de tüm isteyenlerde evlatlarına sağlıkla kavuşur 💜
Linalara Fatmadan rabbim kolaylık versin, tez vakitte sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah bende size özel dua edeceğim Allah razı olsun canım benim 🤍
Aspenya44 Linalara inşallah hayurlisiyla ikimizde tez vakitte hamile kalırsınız . Kucağınıza sağlıkla alırsınız
Cano42 Hamile değilim ama 2 tane Ayetel Kursi okudum bende ve dua ettim size . İnşAllah bende hamile olurum ya rabbim🤲💜
Linalara Cano42 amiiiinn inşallah rabbim size de bize de tez vakitte hayırlısıyla versin onu da hayırla sağlıkla doğurmamızı nasip etsin inşallah 🤍