Seydaaslantas Doktora pazartesi günü gittim suyu falan herşeyi normaldi baş geliş dedi normal doğum olacak inşallah ama bana çatı muayenesi yapılmadı?
Tugcezhan Seydaaslantas ben de 39+2 yim. Pzt kontrole nasıl heyecanlı gittim çatı muayenesi yapıcak diye😄 ama sadece suyuma kilosuna baktı bekliyoruz dedi pzt tekrar kontrol var. Sancım falan da yok hiç, bi an önce doğurmak istiyorum, nefes alamıyorum artık
rileyss Seydaaslantas 39+0 ım ben de, gecen haftaki kontrolde haftaya belki çatı muayenesi yaparım demisti doktorum. yarın kontrol var bakalım ne yapacak. hiç sancı çıkmıyor nstde
Hannah Seydaaslantas ben de 39+1 deyim ama gelen giden yok. Dün 4 saat yürüdüm aşağıda ciddi baskı hissediyordum ama dinlenince o da geçti. Çevremde kimi duysam günü geçiyor ben de artık acele etmeyi bıraktım 😕
Mlkhmzyhyzkry Esranurtslk nişan in geldiyse doğar bugün yarın insallah Allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin 😊
Mlkhmzyhyzkry Esranurtslk benm ilk hamileliğim de kanamam oldu cuma gittim bişey yok diye yolladi lar beni o nişanmış bilmiyodum 40 haftaliktik 😊 cumartesi akşam sancılarım başlamıştı 12 ye 5 kala doğmuştu ogluşum 😊 suan da 33 haftalik hamileyim bakalım bu nasıl olacak
rileyss Esranurtslk etrafımda hamile olan herkes 38de dogurdu bi ben hala doguramadım :( ister istemez kıyas yapıyorum ve ben neden doguramadım diye üzülüp strese giriyorum
Esranurtslk rileyss ohooo ona kalırsa benden sonra günü olanlar benden önce doğurdu .bekliyorum ama endiseliyim
rileyss Esranurtslk bir an once dogursak hayırlısıyla gercekten ne uyku kaldı ne bi sey yapmaya halim