Kader2366 Kızlar lohusa pijama takımlarınızı nerden hangi siteden aldınız ? Malum Şubat soğuk olucak ince alıp üzerine kalın sabahlık mı alsam sıcak basmasıda olucak illaki lohusalıkta
ms_annisko Kader2366 ben üşümeyi hiç sevmem normalde de o yüzden bir tık kalın alıcam, polar tarzı olabilir
Buse-ozdmr Kader2366 subatın ilk haftası doğumum normal lohusa takımı aldım trend yoldam sabahlıklı yanı kalında değil hastane odası cok sıcak oluyor
ParildayanYildiz Kader2366 günüm dolarsa şubatın sonu doğumum ben ince lohusa pijaması aldım 2 tane trendyoldan hastaneler zaten sıcak oluyor üşüme ihtimaline karşı da üzerine uygun hırka aldım
Kader2366 Sevvl evet doğru da ne bilim koridor da filan yürüyüş yaparız veya eve gelince de kullanırız eskiler lohusalıkta üşütürsen ömür boyu çekersin diyorlar 😀
ms_annisko Kader2366 çok mu belli ettim 😂😂😂 evet hâlâ hazırlamadım zaman çok hızlı geçiyor 🫠 bebeğimin kıyafetlerini yıkadım kendi eksiklerimi de tamamlayıp çantayı hazırlayacağım inşaallah 🤭
Deriin_ Düğmeli polar pijama takımı aldım… Kalın biraz.. Üşümektense terlemeyi tercih ederim çnkü biraz soğuk alınca ağrıdan kıvranıyorum 🙄 o yzden en iyisi rahat ve sıcak tutacak alt üst pijama takımı..
Nurr_22_22 Kader2366 trendyoldan baharlik ince takım aldım ev sıcak olacak zaten üstüme de yelek çeker filan giyerim hastane için de yelek koyucam normalde de kısa kolluyla yatan birisiyim
Esayser Kader2366 Şubatın son haftası bende iki takım aldım Suwenden birisi askılı birisi yarım kol üzerine polar sabahlık alacağım hem hastanede giyerim hem doğumdan sonra evde pijamaların üstüne malum Mart kapıdan baktırır 😅 sezaryen olacağım için üşütmek istemiyorum
Edafmo Kader2366 ben lcwaikikinin uygulamasından 2 tane önü düğmeli normal pijama takımı aldım. Hastaneler zaten çok sıcak oluyormuş, ama üşirsem diye yanıma bir ince yelek bir ince hırka koyacağım